• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abbeywomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
38
12
3
Kızlar geçen ay iki kez regl oldum bu ay iki hafta hastalığım gecikti aralıklarla hamilelik yani idrar testi yaptım üç kere tek çizgi çıktı şu bir haftadır midem çok bulanıyor oruçluk yüzünden diye düşündüm ama bilmiyorum yinede açım iki lokma yemek yesem doyuyorum hemen midem bulanıyor yemek yiyemiyorum sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum normalde çok iştahlı biriydim hiç kusmadım ama sürekli midem bulanıyor ve genellikle tokken oluyor canın hiçbişey istemiyor sizce sebebi ne olabilir yaşayan varsa tecrübelerini yazsın yada fikri olan varmı

İdrarda çıkmadıysa gebelik olduğunu düşünmüyorum. Benim geçen ay gecikti ve midem de bulanıyordu. Ancak sonuç negatif. Yani mide bulantısı tek başına bir belirti değil. Hamilelikte çok daha yoğun olur diye biliyorum. En iyisi bir uzman doktora görünmen. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim bende hamile olduğumu düşünmüyorum ama bu mide bulantısı ve iştahsızlık çok kötü

Back