Midem beni mahvetti :(

Bende de oluyor ozellikle sabahlari. Doktor strestdn kaynakli oldugunu soylemisti. Yatmadan once cok sey dusunuruz ya ki ben oyleyim bu yuzden stres yapiyormusuz buna bagli olarak mide bulantisi oluyormus. Bana mantikli geldi. Stresli olmadigimda hic midem bulanmaz

Yakın arkadaşım.. Sıklıkla kusardı. burnu kanardı durduk yere. Sonra psikologla görüşmeye başladı. iki şikayetde ortadan kalktı. Bence seninkide öyle...

Yavaş yediğim de oldu hızlı yediğim de. Benim küçüklükten beri bulanır.. evde neyse de arkadaslarimla hicbisey yiyemiyorum dışarda midem bulancak diye utaniyorum yorumunuz icin tesekkurler

Bende de aynı durum var. Ama benim kilo problemim var, yani fazla kilom.

O yüzden psikolojik olarak, yediğime pişman olduğum için midem bulanıyor diye düşünüyorum. Yani bazen sadece bulanıyor, bazen öğürüyorum, çok nadiren ( eğer yediğim de ağır birşeyse) kusuyorum.

Midem bulandığı zaman vücudum buz gibi oluyor, rengim soluyor. Eşim hemen anlıyor midemin bulandığını.

Bunun dışında stresli anlarda da bulantı problemim oluyor benim. O yüzden yemekle ilgili olan da psikolojiktir diyorum, hiç doktora da gitmedim.

Babamin ssk sı var, ancak devlet malum 2 3 yıl sonrasına atıyor
Ne 2 -3 yılı canım 10 gün önceden 15 gün önceden alabilirsin,ben daha 2 gün önce aldım randevu annem için.hem de bugün için.

Geçmiş olsun canım, çoook kötü yaaa, yiyememek düşünemiyorum

Babamin ssk sı var, ancak devlet malum 2 3 yıl sonrasına atıyor

hiçbir hastane hastayı 2-3 yıl sonrasına atmaz. bir kaç ay sonrasına gün vermek sadece estetik ameliyatlarda, estetik diş tedavilerinde olur. şu an çıkıp bölge eğitim hastanesine gitseniz 1 saat içinde muayene olursunuz. yapma be kardeşim. nerden duydun kim söyledi sana 2-3 yılı. öyle şey olur mu hiç?

Obsesif kompülsif ne demek

of offff
obsesfif kompülsif basit anlamda bir şeylere kendine engel olamayacak kadar takıntılı olmak demek.
yolda karoların çizgilerine basmama
ellerini 30 defa yıkama
olmadı olmadı diyerek defalarca abdest alma
ileri derecede temizlik takıntısı vs vs vs ve sen bunlara uyuyorsun.

Psikolojik olarak sedef hastaligim var zaten doktor bakiyor, bisey yok diyor ama yine de hap veriyo

sedef psikolojik bir hastalık değildir. cilt hastalığıdır. enfeksiyon olabilir, sıkıntı kaynaklı olabilir.

değerli arkadaşım, güzel kardeşim benden çok çok küçüksün sakın sözlerimden alınmayasın.
2015 yılındayız ve elinin altında internet var be güzelim. ne olur oku araştır kendini geliştir biraz.
bu sorular gelince ben çok üzülüyorum genç kızlar adına.
evde boş durma, ara araştır merak et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…