Yaş agustosta 19 olacak. Boy 173 kilo 54yaşınız kilonuz ve boyunuz kaç? eger bunlar yerinde ise sorun etmeyin kendinizle barışık olun
Bogazima o kadar duskunumdur ki. Yerim icerim yerken sorun yok. Ama yedikten sonrası felaketÇok ilginç.
Çok mu pinpiriklisiniz
Yiyin gitsin, şunu düşünün herkes yiyor içiyor..
Psikologa gidecek durumum yokki.. Hic bisey dusunmeden yiyorum doyduktan sonra başlıyo herseyher yemek yerken kendi kendinize nasıl yağ acaba nasıl et acaba falan diyerek mi midenizi bulandırıyorsunuz..rahat olmayı deneyin..yada en kötüsü bir psikolağa gidip durumunuzu anlatın..
Yaş agustosta 19 olacak. Boy 173 kilo 54
Sadece anemi var. Iştahsiz degilim sofrayi silip süpürürüm ama sonrasi kötü oluyo. Yediklerim sonradan kokuyotam kansız kalınacak dönem.demir eksikliği var mı baktırdın mı? B vitamini eksikliği omega 3 bunlar da iştahsızlık yapar.demir takviyesi alabilirsin yedirklerinin gerçek tadını anlamaya başlarsın.
Sadece anemi var. Iştahsiz degilim sofrayi silip süpürürüm ama sonrasi kötü oluyo. Yediklerim sonradan kokuyo
aslında duyduktan sonra birçok kişide olabilir bu doğal..ama makarna yaptım yedim dediniz ya ondan öyle söyledim..Psikologa gidecek durumum yokki.. Hic bisey dusunmeden yiyorum doyduktan sonra başlıyo hersey
Yalniz degilmisim. Yumurtayi hicbiseyle yiyemem. Arkadaslarin yanında yemekhanede cok utanıyorumBende öyleydim canım,özellikle yumurta ölsem yemezdim,yedikten sonra yatak döşek hasta yattığımı bilirim.6-7 senedir yemiyordum taki 2 hafta öncesine kadar. Bol bol Sevdiğim baharatlarla tatlandırıp yumurta tadını bastırdığı icin yiyorum,erkek Arkadaşımın zoruyla alıştım. Belkide seninde yediklerinde ya baharat eksik yada fazla.ben baharatı cok severim bişeyde eksik olursa senin gibi yedikten sonra midem bulanıyor
Çay içiyorum önce, sonra kahvaltı yapıyorum. Doktor bulamıyo ya deli oluyorumIgrendigin seyleri yeme o zaman, tadini sevmedigin ve kokusunu sevmedigin seyleri.
Yumurta ben de yemem, sevmiyorum. Yiyecegim tutarsa da beyazini yerim.
Sabah sabah ac karnina peynir kokusu ben de cekemem, ben de tiksiniyorum.
Sabah once sicak bir seyler ic, ardindan hafif bir seyler ye, ustune meyve ye.
Benim kucuklukten beri böyle. Doktor bisey yok diyo yine de iyice midemin bulanmasina sebep olan o igrenc hapi veriyolarson zamanda özellikle yumurta konusunda sıkıntı yaşıyorum. içim almıyor. bazı yerlerde yemek yiyemiyorum içim kaldırmıyor. bulantı oluyor. çıkarttığımda okuyor... bu durum 8 aydır var... ama ilk zamanlar daha kötüydü çok sevdiğim balığı bile yiyemiyordum şimdi yavaş yavaş düzeliyorum sanırım.
ben başka şeyler için kan tahlili yaptırdım. yok... ama son zamanlarda geniz akıntımın fazla olduğu zamanlarda daha çok sıkıntı yaşadığımı fark ettim... onun sebebi de alerji.
Bende öyle diyordum aşk en sonunda bana yumurtayıda yedirtti,beni kesseler yemezdimYalniz degilmisim. Yumurtayi hicbiseyle yiyemem. Arkadaslarin yanında yemekhanede cok utanıyorum