mideeeee

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
133
27
Merhaba,hepinize sağlıklı günler diliyorum.Ben midemden endoskopi oldum.Gastrit ve helikobakteri çıktı.Üçlü antibiyotik kullandım,biteli 2 gün oldu ama eski mide bulantılarım,karın şişliğim geri geldi.Antibiyotikler işe yaramadı.Bu durumda olup atlatanınız oldu mu,neler yaptınız?Bu bakteriden nasıl kurtulabilirim?Önerilerinizi bekliyorum.Artık bir şey yemeye korkar oldum.

Bakteri antibiyotiği kullanınca yok olur aslında. Gastrit dolayısıyla bulanıyor olabilir 3 senedir var bende bulantı maalesef neler neler denedim deniyorum en son zencefili keşfettim en iyi o geliyor tavsiye ederim geçmiş olsun.

çok sağ olun,size de geçmiş olsun.Zencefili nasıl kullanıyorsunuz?

Gastroentoroloji uzmanına gidin
O üçlü antibiyotik katil
Dünya artık helicobakteri tedavi etmiyor, çünkü yok tedavisi.

Canım çok geçmiş olsun bende ülser vardı gastrit vardı helikobakter varmıdı hatırlamıyorum . Çünkü o dönem tedavi olmak istememiştim. Neyse orayı geçiyorum probiyotik beslenin gidalarinizi bile fermente edin . Ben su içsem ağrıdan kivranirdim. Hayatım zindan olmuştu. Probiyotik mutfak diye bi sayfaya denk geldim internette . Doğadan bizim markalı zenginleştirilmiş probiyotikler var. Onlardan aldım. Yogurdumu onlarla yaptım , kefir, turşu, peynir, değişik meyve suları .... Daha Bir sürü şey ve sonuç benim için mucizeydi. Yalnız hayatınızdan şekeri çıkartmanız gerekiyo. Çünkü helikopter ve diğer zararlı bakteriler onunla besleniyo. Şeker ihtiyacınızı kuru , yaş meyvelerle giderin. Facebook da grup bulup inceleyin isterseniz. Soracağınız her şeye yardımcı olacak biri muhakak çıkar.

çok teşekkür ederim.

1 barsak Kaynamış suya 1 çay kaşığı kadar ekliyorum toz zencefil. Bazen bal da katıyorum içerisine bu şekilde kullanıyorum rahatlatıyor bayağı

bende yaklaşık iki yıldır cekiyorum antibiyotik kullanmadim mide koruyucu ve şurup kullandım en önemliside uyku stres ve yediklerin çok etkiliyo

neler yaşıyordun canım semptomlarin neydi ...benimde midemde sürekli gaz sancısı var ...gaz sanicimi bilmiyorum hatta ama afedersin genirme oluyor sürekli o ağrıyı çekerken .dik duramiyorum yatınca baya hafifliyor o an

anlattiklarinin hepsi var bunlar hafif seviyesi bende ilk zamanlar ne yesem kusuyordum istemsizce hiçbirşeyi kabul etmiyordu midem surekli hastanelik oluyordum yeni doğum yapmıştım çok kötü günlerdi bi kaç ay diyet yaptim ilaclarimi duzenli kullandim şimdi daha iyiyim ama geçmiyor sadece sikayet azalıyor

kusmak o bahsettiğim anlarda mi oluyor ..yok benim öyle değil ama o ağrı varken sadece ağrı var ve gaz var ....ama biara et tavuk balık gibi şeyler yeyince modemden günlerce gitmiyordu saatlerce mide bulantısı çekiyordum

miden hazmetmiyor işte ben hazmettirici kullandım.hazmetmeyince mide kabul etmiyo bulanti oluyo cikarinca rahatliyorsun özellikle yağlı baharatli salçalı bence ilerlemeden git doktora benim sikayetlerim tekrar başladı yorgunluktan.

bu arada ağrın gazdan dolayı oluyor zaten gaz çıkınca rahatliyorsun gastren d kullanıyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…