Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mideye sürekli kasılma ağrı ve sanki biri içine bıçak sokuyormuş gibi ağrılar oluyor. Çok şiddetli ve oldukça ani bunun nedeni ne olabilir bu nasıl geçebilir acaba ? şuan bile bunları hissediyorum :/
Mideye sürekli kasılma ağrı ve sanki biri içine bıçak sokuyormuş gibi ağrılar oluyor. Çok şiddetli ve oldukça ani bunun nedeni ne olabilir bu nasıl geçebilir acaba ? şuan bile bunları hissediyorum :/
çok teşekkür ederim gerçekten soda içtim biraz rahatlama oldu midemde ve şuanda bir ağrı hisetmiyorum tekrar çok teşekkür ederim sizeee :) çünkü o ağrı çekilmez bir ağrıydı acile gittim iğne yedim ama o bile kısa sürel işey yaramştı şimdi oldukça rahatım :)
çok teşekkür ederim gerçekten soda içtim biraz rahatlama oldu midemde ve şuanda bir ağrı hisetmiyorum tekrar çok teşekkür ederim sizeee :) çünkü o ağrı çekilmez bir ağrıydı acile gittim iğne yedim ama o bile kısa sürel işey yaramştı şimdi oldukça rahatım :)
Geçmiş olsun canım, ben dolapta hep bulunduruyorum sodayı içmesem senin gibi olabiliyorum. Bazen adetime yakın mideyi çok karıştırıyorum sonrada durum hüsran ağrıdan sodaya sarılıyorum.