Mide

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.399
598
herkese merhaba, yaklaşık 5 gündür süren mide bulantısı, iştahsızlık, baş dönmesi geğirme ve şişkinlik bir de o arada bağırsak guruldaması ishal şikayetlerim var ve özellikle akşam oluyor bu sebeple iki kere acile gittik ve dahiliyeye gidin dediler. Araya haftasonu girdi tabi. Yarın gideceğim inşallah ama bu sorunu yaşayanlar var mı? Neden olur bu? Endişelenecek bir şey midir? Özellikle bir şey yedikten sonra oluyor anlam veremiyorum.
Hatta 2.gittiğimiz acil doktoru : " ben bu şikayetlerden bir şey çıkaramam" deyip gönderdi bizi. Güler misin ağlar mısın yani.

Çok geçmiş olsun, mide rahatsızlıkları çok fena oluyor. Hiç bir fikrim yok, lakin yediğiniz birşeyden olabilme ihtimali geldi aklima ama onunda bu kadar uzun sürebilecegini sanmıyorum.
Doktora gidene kadar sindirimi zor olan şeyler yemeyin.Bir de papatya çayı ve rezene çayı midemi hep rahatlatmıştır. Tavsiye ederim.

eşimde hem reflu hem gastırıt var. bas dönmesi,iştahsızlık ve geğirme hiç yaşamadı...
benım bır dönem bu sekılde şikayetlerim olmuştu. safra kesesinde taştan süphelendiler direk ...

çok yağlı çok baharatlı tuzlu, hamur işi,aşırı soğanlı,sarımsaklı veyahut soğan sarımsağı çiğ çiğ yerseniz ve de gazlı şeyler içerseniz bu tepkimeler kaçınılmaz olur
mesela ben artık gazlı içecek içmem çok yağlı yemem çünkü benim de midem aşırı hassastır

Midenizde mikrop olabilir, buna benzer şikayetler vardı arkadaşımda. Geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir.

eşimde hem reflu hem gastırıt var. bas dönmesi,iştahsızlık ve geğirme hiç yaşamadı...
benım bır dönem bu sekılde şikayetlerim olmuştu. safra kesesinde taştan süphelendiler direk ...

alerji testi yaptırın isterseniz yediğiniz içtiğiniz şeyler size dokunuyor belliki
Teşekkürler arkadaşlar rahatsızlığım devam edince yarını bekleyemeden doktora geldim tahlil falan yaptılar sonuçları bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…