Mide Yanması

Eğer bir iki günde geçmeyen, süreklilik arzeden bir sıkıntın varsa mutlaka doktora git, mide çok enteresan bir organ.

Seni korkutmak ya da gudubet gudubet konuşup insanı dert sahibi yapan teyzeler gibi olmak istemiyorum ama bir uyarım olacak :) Benim erkek arkadaşımda olurdu, "mide yanması olur" der geçerdik, midesi de bulanırdı ve çok üstünde durmazdı. Meğer strese bağlı asit artışı oluyormuş sürekli ve bu midenin iç çeperini çok zayıflatmış. Biz ancak mide kanaması geçirdiğinde anladık. Uzun süre hastanede yattı. O yüzden devam eden şikayetlerin olursa mutlaka bir doktora görün, umarım önemsiz bir şeydir.

bunu bende cok düsünürdüm acaba mide kanamasimi geciriyorum diye öyle bir agriydiki :KK5: Ic ceperin zayifladigini bilmiyordum bendemi gitsem yine?

Mutlaka doktora gidin, endoskopiden korkmayın ben 3 kere yaptırdım, sedasyon ile hissetmiyorsunuz bile.. Bende Gastrit teşhisi konmuştu 2 sene önce.. şiddetli yanma, ağrı ile gitmiştim doktora.. ilaçla düzeliyor, boşuna çekmeyin o sıkıntıyı :KK34:

bunu bende cok düsünürdüm acaba mide kanamasimi geciriyorum diye öyle bir agriydiki :KK5: Ic ceperin zayifladigini bilmiyordum bendemi gitsem yine?

Bizim de hiç aklımıza gelmezdi ama yaşadık bu durumu ve maalesef hala da kısmen yaşıyoruz. Bizim için şifa dilerseniz çok sevinirim :KK14:

Erkek arkadaşım "bariz şekilde canım acıyor" diye tarif ediyor, midede yanma ve can yakan bir ağrı hissi... Gerçi hemen kötüye yormayın, mide problemleri çok yaygın yaşanıyor ve ilaçla giderilme ihtimali de çok yüksek. Sadece bizim durumu geçiştirmemiz bizim için daha büyük bir probleme neden oldu, o yüzden hassasım. O yüzden sıkıntınız sürüyorsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

kesinlikle doktora git,
fakat birsey bulamazlarsa sinirsel olma ihtimali var,
stresten uzak durmaya bak, benimki oyle mesela :KK43:

Bizim de hiç aklımıza gelmezdi ama yaşadık bu durumu ve maalesef hala da kısmen yaşıyoruz. Bizim için şifa dilerseniz çok sevinirim :KK14:

Erkek arkadaşım "bariz şekilde canım acıyor" diye tarif ediyor, midede yanma ve can yakan bir ağrı hissi... Gerçi hemen kötüye yormayın, mide problemleri çok yaygın yaşanıyor ve ilaçla giderilme ihtimali de çok yüksek. Sadece bizim durumu geçiştirmemiz bizim için daha büyük bir probleme neden oldu, o yüzden hassasım. O yüzden sıkıntınız sürüyorsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

bilmem mi o aciyi ilk basladiginda bir hafta bastirdim gecer diye sonra aglaya aglaya acile gittim :KK14: Benim midemde bakteri vardi o bakteri yara yapmis midemde en son gittigimde sükür yaralar gecmisti suan icin mide agrilarim yanmalarim devam ediyor ilac kullaniyorumda artik onunda faydasi yok gibi. RAbbim erkek arkadasiniza Safi ismiyle sifa versin insAllah

Oy oy hasta mı olmuş:KK54:
Geçmiş olsun:KK16:
Anlattığın belirtiler gastrite benziyor,benimde bir ara mide problemlerim vardı,baya hakimim bu konuya:KK53:

Tum yorumlari okudum tesekkurler kizlar,
Dediginiz tavsiyeleri uygulayacagim , insallah kotu bir sey cikmaz allah muhafaza boyle seylerden :KK31::KK31:

Gecmezse doktora gidicem bende , az once zor yemek yedim surekli bi yanma soz konusu hala yaniyor braz :KK25::KK25:

Gastrit bende de var, mide yanmasını uzun süre aç kaldığımda yaşıyorum. Benim genelde bulantı ve ağrı, şişkinlik şikayetlerim oluyor. Yanımda mide tableti ve nane şekeri ile gezerim. Stres çok etkiler...

Ayyy cok kotu mide cevresi mi zayifliyor , allah korusun yaa bir de bu mide sorunu cok kisi de varr :KK50::KK50:

Gastrit bende de var, mide yanmasını uzun süre aç kaldığımda yaşıyorum. Benim genelde bulantı ve ağrı, şişkinlik şikayetlerim oluyor. Yanımda mide tableti ve nane şekeri ile gezerim. Stres çok etkiler...

Himmm siskinlikte var bende , evet stres de cok varrr bu stres uzuntu yuzunden regl olmami da etkiliyorr :KK25::KK25:

X