• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanması

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
88
34
8
29
Kızlar hamileliğin son haftalarında mide yanması yaşayan var mı birkaç gündür çok yanıyor benim karnım aç olduğu halde hiçbirşey yemek istemiyorum maden suyu içiyorum birkaç saat geçiyor sonra yine başlıyor

Kızlar hamileliğin son haftalarında mide yanması yaşayan var mı birkaç gündür çok yanıyor benim karnım aç olduğu halde hiçbirşey yemek istemiyorum maden suyu içiyorum birkaç saat geçiyor sonra yine başlıyor
Ayyy ne çektim ben bu dertten Allah şifa versin canım.. benim hamileliğim başladığı andan itibaren bu şekilde oldu.. armut yemek yatıştırıyormuş diye okumuştum hep armut yedim yanınca şükür ki çoğunlukla önünü öyle aldım

Ayyy ne çektim ben bu dertten Allah şifa versin canım.. benim hamileliğim başladığı andan itibaren bu şekilde oldu.. armut yemek yatıştırıyormuş diye okumuştum hep armut yedim yanınca şükür ki çoğunlukla önünü öyle aldım
Armutlu pek sevmiyorum ama deneyeceğim yinede inşallah bende de işe yarar

Neler denedim ya eskiden beri var bende zaten problem ama coştu hamilelikte. Hiç bşy fayda etmedi. Pulcet diye bi ilaç verdi doktor haftada iki kullanıyorum çok ii geldi

Neler denedim ya eskiden beri var bende zaten problem ama coştu hamilelikte. Hiç bşy fayda etmedi. Pulcet diye bi ilaç verdi doktor haftada iki kullanıyorum çok ii geldi
Benimde son 3-4 gündür var boğazıma kadar yanıyor doğumada 2 hafta kaldı ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden yiyecek içeceklerden hangisi iyi gelirse onu deneyeceğim

Benimde son 3-4 gündür var boğazıma kadar yanıyor doğumada 2 hafta kaldı ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden yiyecek içeceklerden hangisi iyi gelirse onu deneyeceğim
Valla en iyisi soğuk süt derler denemediğim şey kalmadı ağlıyodum artık mecbura kaldım yani inş çare bulursun canım

Oluyor canım. Hayırlı olsun bebişiniz :)

Benimde birkaç gündür başladı çok kötü birşey bulantı kusmalar azaldı derken şimdi bide bu çıktı yemek yesem sert yemesem dert internet üzerinden bakmıştım az yiyin sık sık yiyin diyordu ben denicem

Benimde birkaç gündür başladı çok kötü birşey bulantı kusmalar azaldı derken şimdi bide bu çıktı yemek yesem sert yemesem dert internet üzerinden bakmıştım az yiyin sık sık yiyin diyordu ben denicem
Ben bol bol maden suyu içtim birde normal su iyi geldi gerçekten bir dene istersen

doktorlar günde 1-2 tane içebilirsiniz diyor magnezyum oranı yüksek kas ağrılarına falan iyi geliyor ama kusman varsa tabi rahatsız edebilir
Evet cnm kusmami daha tetikliyo doğrusu geçince denerim olmazsa bu hafta gidicem hic hiç iştahım yok bebek küçücük doğacak😔

Maden suyu zararlı gibi geliyor bana cnm asitli ya suyuda daha yeni yeni iciyom kusmalar devam ediyor azaldi
Maden suyu asitli değil ki.. Kolaylı, gazozla mı karştrdnz 😁😁mineralli doğal su o 😁 öyle ki hamileliği geçtim emzirme döneminde de içiliyor sütü arttırıyor 😁

Artık bebe mideye baskı yaptığı için o pek önlenemiyor ya. Herşey geçici anlık çözüm.
Banada rennie duo şurup, ayva ve soğuk salatalık iyi gelmişti.

Maden suyu asitli değil ki.. Kolaylı, gazozla mı karştrdnz 😁😁mineralli doğal su o 😁 öyle ki hamileliği geçtim emzirme döneminde de içiliyor sütü arttırıyor 😁
Bilmiyom cnm maden suyuda belki zarar verir diye korkuyorum doğrusu kola zaten ağzıma sürmem ictigimin öbür günü gün boyu kusuyorum maden suyuda beni kötü yapiyo süt için de
Benim hiç bulantı olmadı hep yedim ama buna rağmen yine ufak biraz haftasına göre 😀merak etme önemli olan sağlıklı olması gerisini düşünme
İnşallah cnm sağlıklı olsunlar da net tarihi bilemiyorlar aslında belki küçük değildir kaç tanıdığa da gününüz geciyo dediler iki hafta geçti sonra dogurdular geç döllenme bence net tarihi bilemiyorlar sonuçta benim bir doktor doğum tarihi 28 Ocak biri iki Şubat verdi

Yemeklerinizi yemeyi gec saate bırakmayın benım de iki gündür var meyve suyu bisküvi bende tetikliyor. Maden suyu iyi geliyor ama geçici çözüm.

Back
X