Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne çektim ben bu dertten Allah şifa versin canım.. benim hamileliğim başladığı andan itibaren bu şekilde oldu.. armut yemek yatıştırıyormuş diye okumuştum hep armut yedim yanınca şükür ki çoğunlukla önünü öyle aldımKızlar hamileliğin son haftalarında mide yanması yaşayan var mı birkaç gündür çok yanıyor benim karnım aç olduğu halde hiçbirşey yemek istemiyorum maden suyu içiyorum birkaç saat geçiyor sonra yine başlıyor
Armutlu pek sevmiyorum ama deneyeceğim yinede inşallah bende de işe yararAyyy ne çektim ben bu dertten Allah şifa versin canım.. benim hamileliğim başladığı andan itibaren bu şekilde oldu.. armut yemek yatıştırıyormuş diye okumuştum hep armut yedim yanınca şükür ki çoğunlukla önünü öyle aldım
İlaç kullanmak istemiyorum ama diğerlerini deneyeceğim bakalım katlanılacak gibi değilRennie tablet, gaviscon şurup, soda, süt, elma
BuNlar bana iyi gelenlerdi
Benimde son 3-4 gündür var boğazıma kadar yanıyor doğumada 2 hafta kaldı ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden yiyecek içeceklerden hangisi iyi gelirse onu deneyeceğimNeler denedim ya eskiden beri var bende zaten problem ama coştu hamilelikte. Hiç bşy fayda etmedi. Pulcet diye bi ilaç verdi doktor haftada iki kullanıyorum çok ii geldi
Valla en iyisi soğuk süt derler denemediğim şey kalmadı ağlıyodum artık mecbura kaldım yani inş çare bulursun canımBenimde son 3-4 gündür var boğazıma kadar yanıyor doğumada 2 hafta kaldı ilaç kullanmak istemiyorum o yüzden yiyecek içeceklerden hangisi iyi gelirse onu deneyeceğim
Hamur işini falan tamamen kestim bol su ve maden suyu içtim biraz iyi geldi iki hafta daha dayabilirim inşallahValla en iyisi soğuk süt derler denemediğim şey kalmadı ağlıyodum artık mecbura kaldım yani inş çare bulursun canım
Benimde birkaç gündür başladı çok kötü birşey bulantı kusmalar azaldı derken şimdi bide bu çıktı yemek yesem sert yemesem dert internet üzerinden bakmıştım az yiyin sık sık yiyin diyordu ben denicemKızlar hamileliğin son haftalarında mide yanması yaşayan var mı birkaç gündür çok yanıyor benim karnım aç olduğu halde hiçbirşey yemek istemiyorum maden suyu içiyorum birkaç saat geçiyor sonra yine başlıyor
Ben bol bol maden suyu içtim birde normal su iyi geldi gerçekten bir dene istersenBenimde birkaç gündür başladı çok kötü birşey bulantı kusmalar azaldı derken şimdi bide bu çıktı yemek yesem sert yemesem dert internet üzerinden bakmıştım az yiyin sık sık yiyin diyordu ben denicem
Maden suyu zararlı gibi geliyor bana cnm asitli ya suyuda daha yeni yeni iciyom kusmalar devam ediyor azaldiBen bol bol maden suyu içtim birde normal su iyi geldi gerçekten bir dene istersen
doktorlar günde 1-2 tane içebilirsiniz diyor magnezyum oranı yüksek kas ağrılarına falan iyi geliyor ama kusman varsa tabi rahatsız edebilirMaden suyu zararlı gibi geliyor bana cnm asitli ya suyuda daha yeni yeni iciyom kusmalar devam ediyor azaldi
Evet cnm kusmami daha tetikliyo doğrusu geçince denerim olmazsa bu hafta gidicem hic hiç iştahım yok bebek küçücük doğacakdoktorlar günde 1-2 tane içebilirsiniz diyor magnezyum oranı yüksek kas ağrılarına falan iyi geliyor ama kusman varsa tabi rahatsız edebilir
Benim hiç bulantı olmadı hep yedim ama buna rağmen yine ufak biraz haftasına göreEvet cnm kusmami daha tetikliyo doğrusu geçince denerim olmazsa bu hafta gidicem hic hiç iştahım yok bebek küçücük doğacak![]()
Maden suyu asitli değil ki.. Kolaylı, gazozla mı karştrdnzMaden suyu zararlı gibi geliyor bana cnm asitli ya suyuda daha yeni yeni iciyom kusmalar devam ediyor azaldi
Bilmiyom cnm maden suyuda belki zarar verir diye korkuyorum doğrusu kola zaten ağzıma sürmem ictigimin öbür günü gün boyu kusuyorum maden suyuda beni kötü yapiyo süt için deMaden suyu asitli değil ki.. Kolaylı, gazozla mı karştrdnzmineralli doğal su o
öyle ki hamileliği geçtim emzirme döneminde de içiliyor sütü arttırıyor
![]()
İnşallah cnm sağlıklı olsunlar da net tarihi bilemiyorlar aslında belki küçük değildir kaç tanıdığa da gününüz geciyo dediler iki hafta geçti sonra dogurdular geç döllenme bence net tarihi bilemiyorlar sonuçta benim bir doktor doğum tarihi 28 Ocak biri iki Şubat verdiBenim hiç bulantı olmadı hep yedim ama buna rağmen yine ufak biraz haftasına göremerak etme önemli olan sağlıklı olması gerisini düşünme