- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- Konu Sahibi Strawberry_83
slm arkadaşlar 11 haftalık hamileyim ve midem yanmaya başladı yediklerim ağzıma geliyo ve beni çok rahatsız ediyor bütün gün sürüyor çare bulan ve yaşayanlar varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar 11 haftalık hamileyim ve midem yanmaya başladı yediklerim ağzıma geliyo ve beni çok rahatsız ediyor bütün gün sürüyor çare bulan ve yaşayanlar varmı?
canım o sorun bende de var.miğde yanması başladı ama bulantılarım azaldı allahtan.ben miğdem yanında bir tane rennie atıorum agzıma çok iyi geliyor.tavsiye ederim.bu arada doktoruma sordum bir sakıncası yokmuş Şeniz
ilk başlarda mide bulantısı ile birlikte acayip bi yanma hissediyordum bende ama artık bulantıda yanmada gecti biraz yediklerime dikkat ettim acaba etkisi oluyor mu diye mesela susamlı yiyecekler özellikle simit ben cok yerdim ve yanmaya onun büyük etkisi oldugunu anladım dr da aynı şeyi söyledi susamlı yiyeceklerden uzak duruyorum artık ve birde baharatlı şeylerden ne kadar sevsemde artık yemiyorum şimdi gayet iyiyim hamişler
ay ben salak gibi her sabah simit yiyom bide yhaaaa (( o yüzdenmiş demek peki bulantı için bi fikri olan warmı günde en az 6 kez çıkarıyorumda sölemesi yayıp