Mide yanması yardim lutfen :-(

Destina--1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
38
25
88
Arkadaslar benim gibi öncesinde kronik reflusu olup hamileliktede asiri mide yanmasi yasayan ve nexium kullanan var mi? Ben cok kotuydum hamilelikten once nexium kullaniyordum ilk gittiğim doktor birakmami soyledi sonra doktor degistirmek zorunda kaldim sikayetlerimi yenı doktoruma anlatinca nexium kullanabilirsin dedi hamilelik katogorisi B imis . Sorun olmaz dedi hastaligin stresi daha kotu dedi birsey yiyemiyordum cunku korkudan ne yesem midem yangin yeriydi . Benim gibi olan var bana yardimci olun lutfen ne yapacagimi sasirdim :-(

Benimde midem cok yaniyor ve maalesef bir caresini bulamadim. Dr bana rennie duo yazdi ama cok bir faydasini gormedim.

Canım bende de o sorun vardı. Bizim büyüklerin önerisi üzerine çiğ susam yedim ve çok iyi geliyordu. Çiğ susam dediğim bitkiden ayrıldıktan sonra herhangi bir işleme tabi tutulmamış susamdan bahsediyorum. Tabi onu alıp kendi elinle yıkayıp tuzda kavurduktan sonra da tüketenilirsin. Halamlar Ekim’ini yaptığı için benim için bulmak zor değildi. Sen de bul ve ye lütfen

Ben onu ülser için kullanmıştım midemde ülser var . Hamileligimi de adete 5 gün kala öğrendim aşırı mide yanmasıyla. Şuan 12 haftalık hamileyim. Bu haftaya kalmadan geçti soda iyi geliyodu bana yoğurt iyi geliyodu ıhlamur içtim ama ilaç kullanmadım tabi Dr kullanmanızı onermisse sorun yok. Şuan her şey iyi mide ağrım yanmam yok . Şimdi Dr bana da bir sürü vitamin verdi onların midemi kötü yapmasından korkuyorum biraz kullanıp bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…