Mide yanması nolur yardım

apylrin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
31
10
23
28 haftalık gebeyim . Bu süreçte ne bulantım ne mide yanmam olmuştu. Son 2 gündür inanılmaz bi midr yanması ekşimesi var agzıma o ekşi tat geldikçr yediğim içtiğim zehir oluyor. Doktor gavıscon ıc dedi nafile sadece anlık etki ediyor sonra geçiyor soda içiyorum 1-2 saat rahatlatıyor geçiyor. Yokmu bunun çözümü nokursunuz yatamaz oldum geceleri mide ekşimesi tadından dunyam zehir oldu

Bol bol su için kesinlikle rahatlatiyor
Bir şey yedikten sonra uzanmayin
Mandalin limon gibi asitli meyvelerden uzak durun ,kahve ,çikolata da mahvediyor. Acı baharatlı şeyler de mahvediyor
Gaviscon bana çok iyi gelir ama sizde anlık ediyormuş
Bu dediğim perhizi yaparsanız aslinda rahat edersiniz

Ben de gebelikte bunu yasadım yarım cay bardagı suya cay kasıgı ucu ile karbonat karıstırıp içiyordum. Sabaha kadar mide agrısı İle aglamıstım bir kac gece. Deneseniz belki faydası olur

Merhaba gecelerce uyuyamazdım hamileyken çocuğum erken doğmasına rağmen saçlı dogdu . Soğuk süt deneyin

Buz gibi salatalığı kıtır kıtır ye.. Hıyarla mı geçecek yürüyün gidin ya! Demiştim ama bıçak gibi kesti

Doktorunuzdan gaviscon şurup yazmasını isteyin bir de ılık süt öneririm

Merhaba,ben de 29 haftalık gebeyim yaklaşık 4 hafta önce başladı reflüm. Bazı geceler gerçekten insanın canını acıtıyor. Bana şurup da etki etmiyor. Uykudan uyanıp bir iki saat kadar uyanık oturur pozisyonda kalıyorum geceleri. Bazen de tüm gün boyunca oluyor. Bana şu ana kadar herhangi bir şey fayda etmedi,bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum diyelim:) asitli , acı ve baharatlı şeyler kesinlikle tetikliyor. Salata yediğim akşamlar şikayetim artıyor. Ilık sütün iyi geldiği söyleniyor ama bence en iyisi bol su içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…