Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba.. 2 haftadır devam eden mide bulantım var. Baya ishaldim ama ishalim geçti ama bulantılarım devam ediyor. Salgın var diyorlar. Nasıl bitecek valla korkar oldum. Benimle aynı sıkıntı yaşayan var mı
Herkese merhaba.. 2 haftadır devam eden mide bulantım var. Baya ishaldim ama ishalim geçti ama bulantılarım devam ediyor. Salgın var diyorlar. Nasıl bitecek valla korkar oldum. Benimle aynı sıkıntı yaşayan var mı
2 hafta biraz uzun bir süreç gibi geldi bana, 1 haftaya kadar neyse ( ki o bile ciddi şekilde etkiler insanı ) salgın oluyor dönem dönem de süresi önemli doktora gitme vaktiniz gelmiş olabilir
Salgın dediğiniz şeyi ben de yaşadım 2-3 gün sürdü. 2 hafta hele ki ishalli hastalıklarda büyük risk. Bi doktora gitmelisiniz burada söyleyeceklerimiz hafif kalır fazla sıvı kaybınız olmuş.
Tabikide gittim. Bir sürü testler yapıldı. Ama hicbirsey cikmadi. Sonra gastrolojiye gittim doktor üşütme dedi. Tahlillerde çıkmazmis öyle dedi doktor. Ama bu 2 haftada sadece probiyotik kullandım. Dahiliye doktoru tahlil yaptırmaktan başka bişi yapmadi