Merhaba hanımlar. Sağlık ile ilgili konularda tabikide doktora öncelikle başvururum ancak yurt dışında yaşıyorum ve şu anda bir tatil döneminde olduğumuz için fikir ednmek için sizlere sormaya karar verdim.
İki gündür midemde çok garip bir hisle geziyorum. Göğsümün hemen alt kısmında bir doygunluk ve sızı hissediyorum. Midemde sürekli yer değiştiren bişeyler var sanki, birde guruldanma. Bir mide rahatsızlığım yok aniden olan birşey. İlk başlarda üşüttüm sandım ama bu çok başka bir his. Bugünlerde çok stresliyim ve aşırı derecede üzgünüm. Bu sebeplerden dolayı midesinden rahatsızlık geçirenler varmı aranızda ? Yada aynı şikayetleri yaşamış olanlar ?
Ben biraz panik atak olduğum içinde çok telaş yapmış durumdayım. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız mutlu olurum.
stress mideye etki ediyor,hic kafaya takma,tatilden sonra da doktora görün, bi ara bende de böyle bi durum oldu,gecti kendiliginden. cok gecmis olsun...
Var. Benim.
Stresten vs bir anda midemde sıkıntı oldu doktora gittim hem gastrit hem reflü var dedi.
Başlangıçtı gittiğimde bir ay düzenli ilaç kullandım geçti.
Ama şimdi ağır bir yemek yediğimde vs hemen atarım ağzıma talcid veya renni.
Stresten uzak durun ve doktora en kısa zamanda gidin.