Gebeliğe Hazırlık Mide sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Gastrit ve onikiparmak bağırsağı ülseri rahatsızlığım var aksine 2 gün önce gebe olduğumu öğrendim ülser atağım tutmuş şekilde geceleri uyuyamıyorum zorla uyusam bile uykumu bölüyor bu sırt ve mide ağrısı malum gebelikte ilacımı atamıyorum yoksa 1 günde ayağa kaldırırdı beni bana yardım edebilecek biri? bi öneri? bi yardım?

Doktora görünmen daha iyi

Gaviscon deneyebilirsin. Ama ileri boyutta bi ağrıysa işe yaramayacaktır. Doktorunla konuşman daha iyi olur.

bendeki atak şeklinde her sene bahar aylarında olur ağır geçiririm sordum sadece gaviscon diyo başkada bişey olmaz diyo ölcem ya

Canim bu gun mide agrisi icin gittim doktora. 2 gundur miydem cok yaniyor agri var cok bulanti bi yandan cok kotuyum. Ilac falan yazmadi qazli su var bizde barjomi adi onu ic ve bol su ic dedi. Allah yardimcin olsun canim. Bi doktora git sen de

Canim bu gun mide agrisi icin gittim doktora. 2 gundur miydem cok yaniyor agri var cok bulanti bi yandan cok kotuyum. Ilac falan yazmadi qazli su var bizde barjomi adi onu ic ve bol su ic dedi. Allah yardimcin olsun canim. Bi doktora git sen de
benimki yanma değil kuzum sanki dayak yemişim göğüs kafesim karnım midem sırtım ağrıyo benimki atak. her sene 1 kere ağır düşüyorum

benimki yanma değil kuzum sanki dayak yemişim göğüs kafesim karnım midem sırtım ağrıyo benimki atak. her sene 1 kere ağır düşüyorum
Allah sifa versin canim, mutlaka doktora soyle bi agrikesici falan ic yoksa cok zor seni anliyorum((

bendeki atak şeklinde her sene bahar aylarında olur ağır geçiririm sordum sadece gaviscon diyo başkada bişey olmaz diyo ölcem ya
Ilık suya karbonat karıştırıp iç. Asit dengeleme özelliği var karbonatın. Zaten gaviscon da bildiğin karbonat. Ama bu daha etkili kesinlikle. Daha hızlı alıyor vücut.

Doktoruna bakma. Gaviscon al kullan. Hiç bi zararı yok doğal bi ilaç. Reflüye de mide ağrısına da çok iyi geliyor. Ama bulantıya bişey yapmaz malesef

Doktoruna bakma. Gaviscon al kullan. Hiç bi zararı yok doğal bi ilaç. Reflüye de mide ağrısına da çok iyi geliyor. Ama bulantıya bişey yapmaz malesef
bugün bi bayanda dedi hemen gittim aldım karıştırdım içtim 1 saat kadar hafifletti ben çok ağır düşmüşüm ağlayacam ağrıdan
Ilık suya karbonat karıştırıp iç. Asit dengeleme özelliği var karbonatın. Zaten gaviscon da bildiğin karbonat. Ama bu daha etkili kesinlikle. Daha hızlı alıyor vücut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…