Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence bitkilerden fazla medet umma benimde denemediğim şey kalmadı bide doktoruna danışarak şunlarıda kullanabilirsin osmolak şurup ve magnesie calciee sanırım ismi buydu toz halinde şişenin içinde bağırsağı çalıştırıyor. ama içtigin gün dışarı çakma :)
kışın böyle problemim yoktu ama bende yaklaşık 2 haftadır sanırım çıkamıyorum günde 2 kere çıkardım bu aralar sadece 1.... su içtikçede göbeğim büyüyor
kızlar mide şişkinliği ve tuvalate çıkamama sorunu bendede var. suda günde bir bardak ancak içerim içemiyorum. fakat sabah saatlerinde aç karnına günkuru 5-6 adet ve ardından kefir içmenizi ve ondan sonra kahvaltı vs. yapmanızı tavsiye ederim. ben denedim ilk birkaç gün fayda etmedi ama sonra tuvalete gün aşırı çıkmaya başladım. yalnız bunu hergün düzenli yapmak gerekiyor bir gün aksamadan. allah şifa versin hepimize. çok zor bir durum çeken bilir valla