Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar. mide kucultme ameliyati olan arkadaslara sorum olacak. ameliyattan sonra ne kadar sure sonra hamile kaldiniz kac kilo aldiniz ve aldiginiz kilolar dogumdan sonra gitti mi?
bizim doktorumuz ilk 1 yıl önermiyor ideal kiloya inip daha düzenli beslenmeye başlanması gerektiği için ama hamile kalanlar var mı erken dönem elbette var sorun yaşamadılar eğer daha detaylı bilgi isterseniz whatsapp grubumuz var dahil olup hastalara sorma imkanınız var ben de 3 yıllık tüp mideliyim ancak hamile değilim 5323839055 whatsapp grubu no
Üzerinden çok zaman geçmiş ama yinede yazayım ameliyattan 20 ay sonra hamile kaldım hamilelikte 19 kilo aldım ama son ay ödemden dolayı 6 kilo aldım normal doğum yaptım doğumda 10 gitti 40 çıktıktan sonra 6 kilo daha verdim hamile kaldığım kiloya inmeme 3 kilo var ama dusmeye niyetim yok kızım 1 yaşında 65 kıloyum