BencedeBu zayıflamis halimi..
.
Be de ameliyat olmak istedim ancak,benim yasadigim yerde çok zengin biri bu ameliyat yuzunden vefat etti,ozel hastanede yaptirdi diye dusunuyorum.
Hicbir ameliyatta Risk yok diye birsey yok.!
Benim teyzem de oldu bu ameliyatı, gerçekten zor.. Ölen çok kişi duydum. Biraz da kişi ile alakalı.. Mesela ameliyat sonrası midem nasılsa küçüldü deyip yemeye devam edenler oluyor, oysa teyzem uzun süre mamalarla devam etti. Sonrasında mesela yarım çay bardağı su içiyorsa yemek namına bişi yiyemiyordu ya da 2 lokma bişi yese su içemiyordu. Midesi patlayacak gibi oluyormuş. Çok dikkat etti o ama dikkat etmeyen arkadaşlarından vefat eden oldu.bu ameliyat ne kadar sağlıklı acaba.
riskleri neler.
çok mantıklı gibi görünüyor ama....
riski yok gibi...
en risksizi mide küçültme tüp mide yani netten araştırıp bakabilirsin midenin belli kısmını kesip alıyorlarbir de mideye balon konuyormuş ama şimdi baktım o da riskliymiş.
en risksizi mide küçültme tüp mide yani netten araştırıp bakabilirsin midenin belli kısmını kesip alıyorlar
Tanıdıgınız istanbuldamı oldu acaba?Be de ameliyat olmak istedim ancak,benim yasadigim yerde çok zengin biri bu ameliyat yuzunden vefat etti,ozel hastanede yaptirdi diye dusunuyorum.
Hicbir ameliyatta Risk yok diye birsey yok.!
En risklisi balon diye biliyorum bende ama tüp mide korkutuldugu gibi değil ben oldum tabi güvendiginiz yerde ve doktorda olursanızbir de mideye balon konuyormuş ama şimdi baktım o da riskliymiş.