Mrb . Ameliyat oldunuz mu acaba ?olma bence boşwer bn zar zor oldum 92 den 115 e
Evet yeni oldum, 15 nisan 2016 :) 5 kilom gitti şuana kadar ama 2 gündür durdum.Mrb . Ameliyat oldunuz mu acaba ?
Ben 15 nisan 2016 da ameliyat oldum, yani 2 hafta olacak bu cuma.1 hafta sonra ameliyat olcam ama hala tedirginim olan varsa tecrübesini paylaşabilirmi sizce doğru mu yapıyorum
Merhaba bende ameliyat olamak isttiyorum. Yaza düğünüm var. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum ameliyatı izmir de olmak istiyorum. İzmir de ameliyat olan var mı acaba doktor önerebilir mi?
Merhaba bende ameliyat olamak isttiyorum. Yaza düğünüm var. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum ameliyatı izmir de olmak istiyorum. İzmir de ameliyat olan var mı acaba doktor önerebilir mi?
eyylull merheba. ben kasım ayında ameliyat oldum. şu ana kadar 36 kilom gitti. çok hızlı ve sorunsuz kilo verdim. bulantı kusma hiçbir şikayetim de olmadı. ilk bir kaç hafta yemek düzenine alışmak zor oluyor ama gerçekten ameliyat olmak istiyorsan üstesinden gelemeyeceğin bir durum değil.ben şu an herşeyi yiyebiliyorum.tabi porsiyonlarım artık çok azaldı. izmir de doktor tufan ergenç e ameliyat oldum ben. hem hizmet hemde kişililk olarak herşeyiyle mükemmel görüşmeni tavsiye ederim. ben de spora başlıycam sarkmalar olmasın diye plates düşünüyorum. tufan bey platesi tavsiye etti. bende bu konuda araştırma yapıyorum. mide küçültme ameliyatı olup plates yapan var mı arkadaşlar? eyylull cüm sana da mutluluklar bu arada umarım herşey istediğin gibi olur..
Ben oldum 2014 haziranda 100 kiloyla oldum su an 49 50 kilo civarindayim. Hic bi sikintim olmadi ameliyattan sonra ama dikkat etmek lazim. Dengeli beslenemek suyu duzenli icmek lazim. Ben bir yil icinde 50 kiloya indim umarim sizde istediginiz kiloya iner mutlu olursunuz tavsiye ederim
Yaş sınırı var mı bu ameliyatin??Ben oldum 2014 haziranda 100 kiloyla oldum su an 49 50 kilo civarindayim. Hic bi sikintim olmadi ameliyattan sonra ama dikkat etmek lazim. Dengeli beslenemek suyu duzenli icmek lazim. Ben bir yil icinde 50 kiloya indim umarim sizde istediginiz kiloya iner mutlu olursunuz tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?