Mide küçültme ameliyatı olan varmı ?

sedanur61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
15
2
1
28
1 hafta sonra ameliyat olcam ama hala tedirginim olan varsa tecrübesini paylaşabilirmi sizce doğru mu yapıyorum

Ben oldum 2014 haziranda 100 kiloyla oldum su an 49 50 kilo civarindayim. Hic bi sikintim olmadi ameliyattan sonra ama dikkat etmek lazim. Dengeli beslenemek suyu duzenli icmek lazim. Ben bir yil icinde 50 kiloya indim umarim sizde istediginiz kiloya iner mutlu olursunuz tavsiye ederim

bende istiyorumama beslenme alışkanlıklarından dolayı zor gelicek sanırım
Bende oyle sanirdim cunku yemek yemeyi cok seven bir insanim hala ama mesela hala tabagi doldururum yiyecek gibi iki kasiktsn sonrasi tikiyor zaten ilk aylar sivi ve pure diyetinde olacaksin ondan yemeyeceksin sonrasinda csnin oyle istemiyor zor olmuyor

görümcem oldu 2 ay önce. 20 kilo kadar verdi şimdiye kadar.
ama çok halsiz bazen ağrıları oluyor. gerçi o daha kafasında bitiremediği için canı ne çekerse bi lokmada olsun yemeye çalışıyor sonra günlerce kıvranıyor mide ağrısından.

Tup mideliyim. 2012 eylulde oldum. 100 kilodan 52 kiloya dustum. Cok az yiyorum. Ameliyatin zorlugunu da gormedim.

Yaşınızı ve kilonuzu merak ettim. Fotoğraftaki sızsenız çok genç gozukuyorsunuz, kilonuz da çok verilemeyecek bir kilo gibi gözükmüyor. Ameliyat son çare olmalı. Çünkü ameliyattan sonra bi kac ay çok katı beslenme kurallarına bağlı kalmanız gerekiyor. Bi çok hasta yeni mıdelerıne göre değil de eski alışkanlıklarına göre yemeye devam ettikleri için sonrasında ciddi sağlık problemleri yaşıyorlar.Elinizden gelen her şeyi yaptığınıza emin değilseniz olmayım bence

Ya bu kadar basitse bende olayım bende 86 kiloyum şuan 65 olsam kafi bana yarım ameliyat yapsınlar

Şaka bir yana daha geçen gün face de bir kız gördüm bu kim ki diyorum benim faceimde meğer eski bir arkadaşım o kadar zayiflamis ki tanıyamadım oda yıllarca zayiflamak için uğraştı kamplara falan gitti olmadı mide ameliyatı olmuş öyle vermiş kiloları ama Eskiden 100 den fazladır o
Şimdi ise 38 beden duruyordu çok kıskandım ama sıkıntı çekti mi cekmeyi mi bilmem orasını içinden 3 kişi çıkmış o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…