Mide krampları

balbocegi1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
233
1
66
ya dün sabah uyandığımdan beri ara ara mideme bi ağrı giriyo. böle kramp gibi sanki. iki büklüm oluyorum.hayatım da mide ağrısı nedir bilmem hiç bi şikayetim yoktu bu güne kadar. anlamadım ki bi anda noldu. ara ara giriyo hala ama sabahları daha kötü oluyo sanki. böle tam göbek üstü kaburgaların altı olan bölgeye pat diye bişi oluo 3-5 sn sonra geçio. sonra yine oluyo. yaşayan varsa bi yardımcı olsa neden olur nasıl geçer?

Son düzenleme:
Mide krampı olarak adlandırılan aslında bağırsaklarla da alakası vardır. Üşütme, asitli yağlı yiyecekler, stres bunu arttırır.
Kendim de aylar boyu çekmiş defalarca doktora gitmiş ama bunun için bir çözüm bulamamışken internet sayesinde bundan kurtuldum:
1) Ütü ile havlu parçaları ısıtın ve kramp giren yerlere koyun. Bu işlemi 10-15 dakika boyunca sürekli tekrarlayın.
2) 1 tatlı kaşığı kekiği 1 bardak sıcak suda bekletin. Ilıyınca için.
3) Bir süre kahve, çay ve çikolatadan uzak durun.

bunu çok sık yaşıyorsan bi doktora görünmen de fayda var canım.. bahsettiğin durumda ;bahsettiğin noktaya dokunduğunda ağrı oluyormu?
midemle sıkıntım var benim,ama bahsettiğin noktada benimde bi ara sabahları ağrım oluyordu. dokununca daha çok ağrıyordu.doktora gittiğimde bu ağrıyı; oniki parmak bağırsağına bağladı ..
''hassas ve stressli bayanlarda olabilir ''dedi..ilaç verdi ,geçti.. bi süre bekle..hala sabahları ağrı hissediyorsan..bir gastroentereloji ye uğra.. bi tarama yapılır,senin de için rahat eder.. geçmiş olsun canım şimdiden

Son düzenleme:
saolun çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) çok şükür 2 gün sürdü geçti:) biraz bakındım stresle ilgiliymiş sanırım. ama fena bişeymiş anlamış oldum :S tekrar olursa gidicem artık doktora. allah bütün hastalara şifa versin

canım bendede başladı bu anı dediğin gibi sabahları çok kötü oluorum. şimdi sıcak havlu koacam karnıma.

geçmior bu ağrı.Çok değişik birşey yaa.Saat kaç oldu uuyuyamadım ( herşeyi denedim.3 gündür uyku yok bana

geçmior bu ağrı.Çok değişik birşey yaa.Saat kaç oldu uuyuyamadım ( herşeyi denedim.3 gündür uyku yok bana

ağrı bu sabah benide iki buklum etti.sabah 7den 10,30 kadar dayandım sonra tam gaz doktora kostum.serum takıldı batın ultrasonu cekildi.
1 gun once kan tahlilleri yaptırmıstım.hersey duzgun olunca asit pompası ilaclardan verildi spazm cozucu.3 hafta kullan eger duzelmezse endoskopi yapalım dendi.2 kere endoskopi olmus bir insan olarak artık hiç olasım yok

Bn hamileyim ve bnde de midemde o kramplar giriyor hatta dayanamıyorum ağrılara ne.yapmam gerekiyor ilaca alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…