İnşallah teşekkür ederimMetastatik kanserlerde genelde tamamen kanseri bitirelim yaklaşımında olmuyor doktorlar, yayılma riski hep var çünkü. Umarım ağrısız acısız atlatır. Kemoterapiden faydasını en kısa sürede görür inşallah. Geçmiş olsun
Hacamat ve sülük araştırın. Faydasını görenler varHenüz 52 yasında ve son 1 aya kadar hiç agrısı olmadı anlayamadık bile
Ne oldu sonuç inşallah iyidir.Benimde kayın pederimde çıktı mide başlangıcında bakılacak bu haftaMerhabalar tekrardan kimse cevap yazmamış ama biz de son durum şu. Iki kez endoskopi yapılmaya çalışıldı. Birinde sıvı var dendi. Dr diğerinde kitle var dedi. Hemen yatış yaptılar. Önce mideyi bosaltacaklar. Pazartesi de bil. Tomografi ve endoskopi yapılacak. İnşallah erken fark edilir. Yarın durum az çok belli olacak
Merhaba çok şükür korktuğumuz gibi olmadı. Endoskopi ve bilgisayarli tomografi sonuçları temiz. Mide çıkışında daralma varmış. O kısma balonla genişletme işlemi yaptılar.Ne oldu sonuç inşallah iyidir.Benimde kayın pederimde çıktı mide başlangıcında bakılacak bu hafta
Çok şükür, bizim evremiz 4 ama sağlık durumu gayet iyi kemoterapi 4. Aldı 2 kempdan sonra pet çekilecek inşallahMerhaba çok şükür korktuğumuz gibi olmadı. Endoskopi ve bilgisayarli tomografi sonuçları temiz. Mide çıkışında daralma varmış. O kısma balonla genişletme işlemi yaptılar.
Allah yardımcınız olsun,çok zor bir süreç,bende meme kanseri tedavisi görüyorum,az çok tahmin edebiliyorum,hastanızın yaşı kaç ?Merhaba babamız 4. Evre mide kanseri ve karın boşluğu karaciğer gibi organlarında nüks etmiş, ameliyat gereksiz kemo alsın dedi doktor siz bu süreçte neler yaşadınız, tabiki umut bitmez, ama sizce umut varmı veya bildiğiniz önerdiğiniz doktorlar
52 yaşında allah sizinde yardımcınız olsun inşallah rabbim şifa versinAllah yardımcınız olsun,çok zor bir süreç,bende meme kanseri tedavisi görüyorum,az çok tahmin edebiliyorum,hastanızın yaşı kaç ?
Merhaba benim anneme de bu hafta mide kanseri 4 evre tanısı kondu. Kanser akciğer karaciğer karın zarı kemikler ve lenflere sıçramış çok korkuyoruz doktorlar ümit vermiyor tek ümidimiz Allahtan. Sizin hastanız nasıl kemoterapi süreci nasıl geçti. Annemin tedavisi tam olarak belirlenmedi pazartesi belli olacak aşırı korkuyoruz siz ayda kaç kere kemoterapiye girdiniz hangi şehirdesinizÇok şükür, bizim evremiz 4 ama sağlık durumu gayet iyi kemoterapi 4. Aldı 2 kempdan sonra pet çekilecek inşallah
Geçmiş olsun. Kaç yaşında anneniz ne şikayetleri vardı ?Merhaba benim anneme de bu hafta mide kanseri 4 evre tanısı kondu. Kanser akciğer karaciğer karın zarı kemikler ve lenflere sıçramış çok korkuyoruz doktorlar ümit vermiyor tek ümidimiz Allahtan. Sizin hastanız nasıl kemoterapi süreci nasıl geçti. Annemin tedavisi tam olarak belirlenmedi pazartesi belli olacak aşırı korkuyoruz siz ayda kaç kere kemoterapiye girdiniz hangi şehirdesiniz
Geçmiş olsun. Kaç
Teşekkür ederim. 1.5 ay önce sırt ağrısıyla başladı öncesinde hiçbir şikayeti yoktu annemin kilo kaynı, kanlarında düşüklüklük demir eksikliği, iştahsızlık sürekli tokluk hissi karın şişliği mide karın bel ağrısı halsizlik bulantı kusma ile belirti gösterdi bi türlü ne olduğu çözülemedi. Endoskopi de tüm gerçeği öğrendim. Pet sonucunda ise dünyamız başımıza yıkıldı. Heryerde tümör vardı. Çok korkuyoruz annemiz çok güçlüdür atlatsın diye dua ediyruz psikolojimiz alt üst olduGeçmiş olsun. Kaç yaşında anneniz ne şikayetleri vardı ?
Merhabalar hıpec kemoterapi den verim alabildinizmi işe yararmı dersinizHIPEC diye bir kemoterapi var. Babanız için uygundur inşallah. Cerrahi olarak direnlerle karın içine yapılan bir operasyon. Araştırın derim. Etkili oluyor ilerlemesinde. Çok geçmiş olsun
Ben onkolojik cerrahi ameliyat hemşiresiyim. Çalıştığım klinikte yapılan bir yöntem. Bazı kanserlerin ilerlemesini yavaşlatmakta bu yöntem. Her hastaya uygun olmayabilir. Doktorunuza sorun bir fikir versin derim. Çok geçmiş olsunMerhabalar hıpec kemoterapi den verim alabildinizmi işe yararmı dersiniz
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için, danıştıgımız bir klinikte 1 seneden az ömrü oldugunu bahsettiler, eğerki hipec ve immünoterapi yöntemi ile tedavi görürse bunun 3-5 sene çıkabileceği söylendi fakat, hipec teknolojisine baktığımda cerrahi bir operasyonla birlikte oluyor gibi, bizim hastamıza cerrahi operasyonsuz yüzeysel bir şekilde yapılacagını söylendi. Bu konuda bilginiz varmı yüzeysel hipec ile cerrahi işlemli hipec etkisi birmidirBen onkolojik cerrahi ameliyat hemşiresiyim. Çalıştığım klinikte yapılan bir yöntem. Bazı kanserlerin ilerlemesini yavaşlatmakta bu yöntem. Her hastaya uygun olmayabilir. Doktorunuza sorun bir fikir versin derim. Çok geçmiş olsun
Nadiren de olsa sadece hipec yapıldığı oluyor ama genelde karın içindeki yayılımları temizlemek gerekir (hastadaki tümör yükünü azaltmak için) sonra hasta ameliyathaneden çıkmadan hıpec yapılır. Hastaya göre değişen bir durum maalesef bu tedaviler. Siz hangi şehirdesiniz?Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için, danıştıgımız bir klinikte 1 seneden az ömrü oldugunu bahsettiler, eğerki hipec ve immünoterapi yöntemi ile tedavi görürse bunun 3-5 sene çıkabileceği söylendi fakat, hipec teknolojisine baktığımda cerrahi bir operasyonla birlikte oluyor gibi, bizim hastamıza cerrahi operasyonsuz yüzeysel bir şekilde yapılacagını söylendi. Bu konuda bilginiz varmı yüzeysel hipec ile cerrahi işlemli hipec etkisi birmidir
İstanbul da bir klinikte danıstık, ama ameliyatsız şekilde verilcekmiş sıcak kemoterapi,Nadiren de olsa sadece hipec yapıldığı oluyor ama genelde karın içindeki yayılımları temizlemek gerekir (hastadaki tümör yükünü azaltmak için) sonra hasta ameliyathaneden çıkmadan hıpec yapılır. Hastaya göre değişen bir durum maalesef bu tedaviler. Siz hangi şehirdesiniz?
1 sene ömür biçilen bir hastada ne kadar tedaviye cevap alabiliriz bilmiyorum, birde yurtdısına sonucları yollamamızı önerdi doktor, sanırım immünoterapi için pek bilgim yok sizin bu konu hakkında bilgilerinizden faydalanmak isterim, biliyorsunuz hepsi maddi imkanlarla oluyor. Ve n ekadar verim alabilecgimizi merak ediyoruzNadiren de olsa sadece hipec yapıldığı oluyor ama genelde karın içindeki yayılımları temizlemek gerekir (hastadaki tümör yükünü azaltmak için) sonra hasta ameliyathaneden çıkmadan hıpec yapılır. Hastaya göre değişen bir durum maalesef bu tedaviler. Siz hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?