Arkadaşlar mide kanaması konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? .Eşimden lavaboda afedersniz tuvalet esnasında makattan kan geldi dolu dolu 1 gün arayla 2 kere oldu.Yarın için randevu aldım doktora gidicez.Mutlaka endoskopi kolonskopi isteyecekler eşim bunları yaptırmaya hiç yanaşmıyor.Onu bir şekilde ikna ederim gerekirse özelde uyutarak yaptırtırım ama benim korkum,kime sorduysam mide kanaması geçiriyor diyor.Nette mide kanamasıyla ilgili kesin bilgiler göremedim.Yaşayan varsa beni daha iyi anlayabilir diye size sormak istedim.
Hayır canım kabızlığı yok.Aksine tuvalet alışkanlığı çok iyi hergün mutlaka çıkar.Halsizliği falan yok şuan çalışıyorda ama eşim hastalığı hiç belli etmeyen bir tip o yüzden ben çok telaşlıyım.in içi kıpkırmızı kan oldu ikisinde de.Az öncede telefonda karnım hafif ağrıyor dedi.Acile götürmeye de ikna edemedim mecbur yarını beklicem ama içim içimi kemiyor.
Mide kanaması geçiriyor olsa inanın fark ederdiniz, bağırsaklarında problem olması muhtemel, hemoroidler, rektum ve kalın barsakta polipler oluşması da kanama sebebidir. Kolonoskopi ve endoskopiyi mutlaka yaptırması gerekmekte. Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama standart her kişinin heleki ailesinde öyküsü olan herkesin 40 yaşından sonra bunu mutlaka yaptırması gerekmekteki artık işlemleride son derece basittir hafif bir anestezi ile uyuyorsunuz ve işlem bittiğinde uyandırılıyorsunuz sonra da çıkıp gidiyorsunuz.
Mide kanamasında ise dışkı kanlı ve telve gibi olmakla birlikte kişi kan kusmaya da başlar çünkü kanla dolan mide hızlıca bunu atmaya çalışır. ek olarak halsizlik ve başdönmesi oluşur ancak gizli kanama dediğiniz olgu varsa hiçbir belirti vermez ve sesiz ilerler bu sebeple bence vakit kaybetmeden bir hastaneye gitmenizde fayda var.
Arkadaşlar mide kanaması konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? .Eşimden lavaboda afedersniz tuvalet esnasında makattan kan geldi dolu dolu 1 gün arayla 2 kere oldu.Yarın için randevu aldım doktora gidicez.Mutlaka endoskopi kolonskopi isteyecekler eşim bunları yaptırmaya hiç yanaşmıyor.Onu bir şekilde ikna ederim gerekirse özelde uyutarak yaptırtırım ama benim korkum,kime sorduysam mide kanaması geçiriyor diyor.Nette mide kanamasıyla ilgili kesin bilgiler göremedim.Yaşayan varsa beni daha iyi anlayabilir diye size sormak istedim.
yok yapmıyorlar ama en azından kan değerlerine bakıp mide kanaması olup olmadığını söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?