mide hastaligi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Merhaba arkadaslar.. Nisanlım bundan 6 7ay önce mide agrisi yasiyordu doktora gtti endoskobi yaptırdı ve sonucunda midesnde 10 mm yara varmis ilaclarla gecer demis 2 aydan beri ilac kullanıyor yaknda kontrle gitcek.. Ama korkuyorum cnku cevremdn surekli mide rahatszlgndan kaynaklanan hasta olan varmis sizce bu gecici durummu ilerde yne olusup meydana ckarmi basndn gcen byle olay varmi ltfn yardmci olun :(

10 yıl önce falan bana da endoskopi yapıldı midem rahatsız benimde ama midemden dolayi başka bir hastalık falan cikmadi ne gibi bi hastalık cikarmiski

Mideden dolayi bska hastalık degil, yine mide rahatsizligi gibi acaba ilerde yeniden tekrarlar mı

İstanbul'da yaşıyorsanız doktor önerisinde bulunabilirim.
Mide hastalıklarını çözen bir doktor.
Muayene ücreti 230 lira. Nişanlınıza faydası dokunur.

Bunun haricinde sıkıntı etme. İlaçlarla geçiyor. Benim babamda da vardı.
Geçti.

Bende de var 10 seneyi geçti..Artık 5 kişiden 1 inde var bu stres,yediklerimiz,genetik bile oluyomuş..Ben sigarayı bıraktığımdan beri rahatım tabi kolayı ve kahveyide bıraktım..Türk kahvesi içiyorum :)Ama niye korktuğunu anlamadım nişanlın duysa cok üzülürdü bence..Öyle büyütecek bişey değil etrafı bu kadar ciddiye alma her kafadan bi ses gelir..

mide hastalıkları genellikle kronik oluyor. strese yenilen içilene bağlı olarak tekrarlıyor.neden bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım nişanlınızın bu rahatsızlığı sizin için sıkıntı mı?

Mideden dolayi bska hastalık degil, yine mide rahatsizligi gibi acaba ilerde yeniden tekrarlar mı

Mide rahatsızligi geçmiyor maalesef en azından genelde böyle benim ve cevremde gördüklerimin hic gecmedi hatta dönem dönem artıyor ben su anda hamilelik donemimde daha fazla sıkıntı çekiyorum ilk hamileligimden de bildiğim kadarıyla son aylarda daha beter olucak maalesef

Önemli bir durum deil.benimde kardeşimde var.ilaçlarla geçio.ara sıra tekrar edio.

Korkuyorum cunku ilerde tekrar eder ve kotu hastaliga cevirir diye

Merhaba arkadaslar.. Nisanlım bundan 6 7ay önce mide agrisi yasiyordu doktora gtti endoskobi yaptırdı ve sonucunda midesnde 10 mm yara varmis ilaclarla gecer demis 2 aydan beri ilac kullanıyor yaknda kontrle gitcek.. Ama korkuyorum cnku cevremdn surekli mide rahatszlgndan kaynaklanan hasta olan varmis sizce bu gecici durummu ilerde yne olusup meydana ckarmi basndn gcen byle olay varmi ltfn yardmci olun :KK43:
neden korkuyorsun canım diyelimki çıktı ne olacak

Hayatı boyunca yediğine içtiğine dikkat etmek zorunda, alkollü, asitli içecekler kesinlikle yasak, içinde asit barındıran yiyecekler, kızartmalar, acı, baharat hepsinden uzak durması lazım. Dikkat etmezse, başka hastalıklara çevirebilir, ama dikkat ettiği sürece sorun olmaz. Özellikle yemeklerden önce proton inhibitörü ilaçlar kullanması gerekir. ama doktoru zaten vermiştir.

Cıkmasn dye simdidn önlem alicz cnku

Bende de var mide problemi . Yara varmış bende de 2007 den beri ilaç kullanıyorum . Zor durum nişanlın inşallah iyileşir . Her mide problemi farklıdır bu yüzden onlarınki çevirdi diye nişanlınınki de çevirecek diye birşey yok fakat sen başka hastalıga çevirir falan deme nişanlına stres falan yapar daha fazla rahatsızlanır .

Merhaba arkadaslar.. Nisanlım bundan 6 7ay önce mide agrisi yasiyordu doktora gtti endoskobi yaptırdı ve sonucunda midesnde 10 mm yara varmis ilaclarla gecer demis 2 aydan beri ilac kullanıyor yaknda kontrle gitcek.. Ama korkuyorum cnku cevremdn surekli mide rahatszlgndan kaynaklanan hasta olan varmis sizce bu gecici durummu ilerde yne olusup meydana ckarmi basndn gcen byle olay varmi ltfn yardmci olun :KK43:

Ben 3 yıl önce mide kanaması geçirdim ..
Eğer nişanlınız bu yaralara önem vermez ve düzgün beslenmezse sonucu kanama olacaktır..Sağlıklı olması kendi elinde..

reflüm vardı, ameliyatını oldum on sene kadar geçmeyen acılar çekince, ama iki sene sonra yeniden başladı. of of, ilaçlara devam galiba

Back