Mide gribi acil!!

Alara96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
64
19
88
Merhaba arkadaşlar dün midemin yanması esliginde ilerleyen saatlerde afedersiniz su gibi gelen ishal oldum. Midemin yanması arada burkulur gibi olması dışında ishal ağrısı yaşamadım. Sadece karnimdan gelen gok guruldeme sesine benzer sesler olunca tuvalete gittim defalarca gece de rahatsizlandim kalktım istigfar ettim. Hala geçmedi. Neoluyor boyle anlamıyorum ilk kez basima boyle birsey geliyor. Hic bir sekilde diski da katilasma olmadı. Haşlanmış patates,elma bir çok sey denedim. Bugunde siyah kuru çayı yogurtla karıştırıp yedim . Duzelme yok yarında devam ederse doktora gideceğim. Ama bu durumda disari çıkmayı bile gözüm kesmiyor. Cesaret edemem yani. Sinirden ağlıyorum .internetten arastirdim mide gribi belirtilerine yakınım ishalimin geçmesi icin neler yapmaliyim

Konuyu jinekoloji olarak actigimin farkında degildim buarada. Farketmedim

Bende olmuştum canım çok kötü birşey ama geçiyor sebze meyveleri yemeden önce iyice yıka. Benimki 1 hafta kadar sürmüştü. Birisinden geçmiş de olabilir geçici bir hastalık

Yoğurt içine siyah çay döküp kaşık kaşık yemek jilet gibi kesiyor tadı da güzel :)
Cok zor anlıyorum

Yoğurt içine siyah çay döküp kaşık kaşık yemek jilet gibi kesiyor tadı da güzel :)
Cok zor anlıyorum
Onu yaptım. Ishalin ikinci gununde ogleden sonra birden hic tuvalete gitmemeye başladım. Bugunde gitmedim daha sanırım gecti. Yaptığım seyler midemi rahatsız edecek boyutta yememek kucuk lokmalarla iyice cigneyerek yemek ve yedigim şeyler haşlanmış patates,çorba,çaylı yoğurt,kefir,leblebi.ama en cok ibrahim saracoglunun verdigi tarif 9 adet karanfili ortadan kirip bir kac yudum su ile yutmanin antibakteriyel ozelligi oldugunu ve ishale iyi geldigini soylemesi ile bunu yaptim ardından muz yedim ve elektrolitli su hazirladim kendime bir litre suyun icine bir cay kaşığı tuz koydum. Eksilen Su ve minerali karşılamasi icin. En son yaptığım şeylerle birden kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…