Türkkahvesine limon sıkarak bi kaşık yedin mi? Gün içinde süt felan tüketiyorsan ishali tetikliyordurKonuyu jinekoloji olarak actigimin farkında degildim buarada. Farketmedim
Evet o işe yaramadiTürkkahvesine limon sıkarak bi kaşık yedin mi? Gün içinde süt felan tüketiyorsan ishali tetikliyordur
2. Günüydü dün1 gunluk ishalden bisey olmaz 4 gun falan gecmezse.doktora gidebilirsiniz
Nereden gecti hiç bir fikrim yok hayatım da boyle birsey gormedim gerçekten berbat birşey.Bende olmuştum canım çok kötü birşey ama geçiyor sebze meyveleri yemeden önce iyice yıka. Benimki 1 hafta kadar sürmüştü. Birisinden geçmiş de olabilir geçici bir hastalık
Onu yaptım. Ishalin ikinci gununde ogleden sonra birden hic tuvalete gitmemeye başladım. Bugunde gitmedim daha sanırım gecti. Yaptığım seyler midemi rahatsız edecek boyutta yememek kucuk lokmalarla iyice cigneyerek yemek ve yedigim şeyler haşlanmış patates,çorba,çaylı yoğurt,kefir,leblebi.ama en cok ibrahim saracoglunun verdigi tarif 9 adet karanfili ortadan kirip bir kac yudum su ile yutmanin antibakteriyel ozelligi oldugunu ve ishale iyi geldigini soylemesi ile bunu yaptim ardından muz yedim ve elektrolitli su hazirladim kendime bir litre suyun icine bir cay kaşığı tuz koydum. Eksilen Su ve minerali karşılamasi icin. En son yaptığım şeylerle birden kesildi.Yoğurt içine siyah çay döküp kaşık kaşık yemek jilet gibi kesiyor tadı da güzel :)
Cok zor anlıyorum
Anlıyorum seni çok kötü birşey ya geçmiş olsunNereden gecti hiç bir fikrim yok hayatım da boyle birsey gormedim gerçekten berbat birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?