• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide genişletme

kelebek90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
55
0
36
Denizli
meraba ark.lar :71:
eğer kilo almamıza herangi bi sağlk sorunu engel değilse tek sorn yeternce yemek yemememiz.
zayf olduuğmz için midemiz küçük. kilo almak içn ilk iş onu biraz büyütmek
sanırm 10 gün flan oldu midemi çok fazla yiyecekle dolduruorm canım istemese bile
sulu yemeklerin yannda hep yarım ekmek kadar yiyorum.
yemeklerle deil yemeklerden sonra içecek kullanıormki midem dha çok genişlesn
mide genişleyince iştahta artıor
bişeyler yemek içn acıkmayı beklemein
10 günde 1-5, 2 kilo aldm :66:
hlada devam ediorm çok yemeye istediim kiloya ulaşana kadr

demk istediim iştahınızı bahane etmein
kararlı oln
yarım kilo bile alnca o motivasynla istikrarlı devm edersiniz =))

:16: hadi bol kilolu günlr.

evet benimde iştah yoktu öyle kullandım işe yaradıı bayagıı kilo aldım güzel oldu yaniii . önceden yemek kokusundan midem bulanırdı şimdi ise yemek yemek bi zevk kendimi mutlu hissediyorum:64::61:

benim de midem büyüdü galiba baya uzun zaman hep yemiştim şimdi yemek yemesem bile ağzım sulanıyo canım bi şeyler yemek istiyo.. yemek yemeye başlayınca da durduramıyorum kendimi.. 3 kilo almışım hem de aç karnına tartılmıştım :52::62:

56 kilo oldum :62:

süper ya bendede işe yarar inşallah bende 2 gündür istikrarlı yiyorum mama falan yapıyorum ....sizlerin adına sevindim kızlar ya ....bende 56 faalan olmak istiyorum şimdi 45 im yaza kadar alırmıyım acaba en azından temmuza kadar 5 kilo alsam süper olur:82:havalı olurum yani:12::12:

aynen bende senin gibi yapıyorum 15 gündür falan.kendimi zorluyorum midem büyüsün diye.uzun zamandır da tartılmadım ama aldım biraz sanki öyle hissediyorum:))

3 gündür kendimi şartlandırdım sabahtan aksama tıka basa yiyorum midem büyüsün diye acıkmadan devamlı..gece mamamı içiyorum bardağa koyuyorum boza gibi 2 dikişte içiyorum midem kabul etmiyo baska türlüsünü ....herşey süper gidiyodu...düne kadar dün sabah 3 yumurta haşladım ben tıka basa kahvaltımı yaptım:39: esim ve kızım yumurtalarını yemediler bende kendimce daha fakla kalori ve protein almış olim diye 3 yumurtayıda yedim:56: akşama dogru kötü oldum ama aldırmadım akşam yatmaya yakın dahada kötüleştim midem bi şişti taş kesildi bi ağrı felaket oldum oturup kalkamaz oldum:120:..soda falan içtim biraz bekledim mamayı içtim yattım (kızım pek yatırmadı ama)bu sabah öldüm öldüm dirildim ilaç falan içtim biraz dinlendim çok şükür şimdi iyiyim allah başınıza vermnesin kızlar yaa kilo aldıysamda hepsi gitti sanırım :43: aman siz benim yaptığım hataya düşmeyin hersey 3 yumurtadan oldu:20::20:

Back