Mide Ekşimesine, Yanmasına, Ne İyi Gelir?

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
Mide yanması oldukça sık rastlanılan bir sağlık problemidir. Mide ekşimesine, yanmasına ne iyi gelir? makalemiz bu konudan muzdarip olanlara deva olmak için hazırlanmıştır.
Mide yanması mide asitlerinin yemek borusuna gelmesiyle oluşur, çeşitli tedbirleri almak şifaya kavuşmamızı sağlar.
Makalemizi okumak için tıklayınız
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/mide-yanmasi-eksimesi-nasil-gecer-88804.html

Mide yanmasına en çok sebep olan gazlı içecek acılı yiyeceklerdir mide enzimini sağlamadığı için yanma ve acı su gelme durumu oluyor ben 5 senedir yanma ve acı su şikayeti ile doktarlara gittiğimde en çok mideme ne dokunuyorsa onu keşfedip yememi tavsiye ettiler sizler de benim yaptığım gibi midenize ne dokunuyorsa bunu keşfedin ve uzak durun şifalı günlere kavuşma umuduyla hepnize geçmiş olsun

Merhaba benim de duyduğum ve uygulayarak memnun kaldığım ürünler olarak soğuk süt ve rennie çiğneme tabletini önerebilirim. Özellikle zarar verdiğini tespit ettiklerim ise mayalı içecekler ( bira, şarap vb. alkol), salatalık, türk kahvesi ve çikolatalı puding. Geçmiş Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…