Benimde çok yanıyor dayanılcak gibi değil.. Şurup içmek istemediğimden maden suyu içiyorum çok rahatlatıyo. Maden suyu içebilirsin hem çok yararlı hemde mide yanmasını geçiriyor.. Bide soğuk süt
Bende öyleyim canım çok yanıyo midem iğrenç bir duygu.. Maden suyu çok iyi geliyor ama alırken üzerinde maden suyu yazmasına dikkat et soda olmasın.. İnşallah sanada iyi gelir
Amiinn canımInşallah arkadaşım hele hele yatınca daha fena 2 gecedir uyutmuyor beni.
Aşırı rahatsızlık veriyor.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
benim de aynı dediğin gibi yanma oluyor özellikle sabahları ve geceleri yatmadan önce. maden suyunu sade içemediğim için meyve suyuna katıp içtim çok faydası oldu bir de sakız çiğnemek de işe yarıyor bilginiz olsun
Daha önce başka bir arkadaşa da yazmıştım mide asidini yemek borusuna atıyor. Ara ara ben de bu durumu yaşıyorum bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş. bana havuç iyi gelmişti canım
süt maden suyu kadar etkili olmuyor canım onu ben de denedim de. zaten bu ara sütle aramız pek iyi değil :)Anladım canım çok teşekkürler suan maden suyu içiyorum süt içtim yaramadı suan az hafifledi gibi
maden suyu mideye daha çok zarar veriyo sakın içmeyin böyle durumda ve 2 canlısınız mutlaka doktora görünün..Benimde çok yanıyor dayanılcak gibi değil.. Şurup içmek istemediğimden maden suyu içiyorum çok rahatlatıyo. Maden suyu içebilirsin hem çok yararlı hemde mide yanmasını geçiriyor.. Bide soğuk süt
Hayır doktorum günde 1 tane mutlaka maden suyu içmemi söylemişti çok yararlı .. Soda değil maden suyu.. Doğal mineralli su. Google da da araştırabilirsiniz çok yararı varmaden suyu mideye daha çok zarar veriyo sakın içmeyin böyle durumda ve 2 canlısınız mutlaka doktora görünün..
süt maden suyu kadar etkili olmuyor canım onu ben de denedim de. zaten bu ara sütle aramız pek iyi değil :)
maden suyu mideye daha çok zarar veriyo sakın içmeyin böyle durumda ve 2 canlısınız mutlaka doktora görünün..