Mide eksimesi. .

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar 3 gündür midem aşırı eksiyim yanıyor.
Sanki ateş yutmusum yemek borum yaniyor şu içiyorum maalesef gecmio ne yapicam ben gece ve gündüz hep aynı p.teşi sağlık ocağına cikicam tetanos için hem onuda sorucam

Benimde çok yanıyor dayanılcak gibi değil.. Şurup içmek istemediğimden maden suyu içiyorum çok rahatlatıyo. Maden suyu içebilirsin hem çok yararlı hemde mide yanmasını geçiriyor.. Bide soğuk süt

Benimde çok yanıyor dayanılcak gibi değil.. Şurup içmek istemediğimden maden suyu içiyorum çok rahatlatıyo. Maden suyu içebilirsin hem çok yararlı hemde mide yanmasını geçiriyor.. Bide soğuk süt

dur onları deniyim canım ya çok vahim bir haldeyim.. ne içsem yaramıo soguk bişiler mi yesem diorum ama bogazlarım şişecek
çok sağol canım ya

Bende öyleyim canım çok yanıyo midem iğrenç bir duygu.. Maden suyu çok iyi geliyor ama alırken üzerinde maden suyu yazmasına dikkat et soda olmasın.. İnşallah sanada iyi gelir

Bende öyleyim canım çok yanıyo midem iğrenç bir duygu.. Maden suyu çok iyi geliyor ama alırken üzerinde maden suyu yazmasına dikkat et soda olmasın.. İnşallah sanada iyi gelir

Inşallah arkadaşım hele hele yatınca daha fena 2 gecedir uyutmuyor beni.
Aşırı rahatsızlık veriyor.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

benim de aynı dediğin gibi yanma oluyor özellikle sabahları ve geceleri yatmadan önce. maden suyunu sade içemediğim için meyve suyuna katıp içtim çok faydası oldu bir de sakız çiğnemek de işe yarıyor bilginiz olsun

Anladım canım çok teşekkürler suan maden suyu içiyorum süt içtim yaramadı suan az hafifledi gibi

Daha önce başka bir arkadaşa da yazmıştım mide asidini yemek borusuna atıyor. Ara ara ben de bu durumu yaşıyorum bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş. bana havuç iyi gelmişti canım

Daha önce başka bir arkadaşa da yazmıştım mide asidini yemek borusuna atıyor. Ara ara ben de bu durumu yaşıyorum bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş. bana havuç iyi gelmişti canım

Soda da gecirmedi sutte..
birde havuç denerim tatlım valla hala var ve cok kotu

maden suyu mideye daha çok zarar veriyo sakın içmeyin böyle durumda ve 2 canlısınız mutlaka doktora görünün..

maden suyu mideye daha çok zarar veriyo sakın içmeyin böyle durumda ve 2 canlısınız mutlaka doktora görünün..
Hayır doktorum günde 1 tane mutlaka maden suyu içmemi söylemişti çok yararlı .. Soda değil maden suyu.. Doğal mineralli su. Google da da araştırabilirsiniz çok yararı var

:)

Eklentiler

• image.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 49
benim dr maden suyu içebilirsin ama diğer gazlı içeceklerden uzak dur dedi zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine içindeki minerallerin bebeğe faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…