mide bulantısı

zeynepfa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
84
0
6
34
Ankara
arkadaşlar hamile deilim mideyide üşütmedim. midem bulanıyor sürekli. başına gelen sebebini tahmin eden varmı (

arkadaşlar hamile deilim mideyide üşütmedim. midem bulanıyor sürekli. başına gelen sebebini tahmin eden varmı (

Stresli bir döneminizde misiniz? Bende işlerimin yoğun olduğu dönemlerde her sabah mide bulantısıyla uyanan biriyim gün içerisinde de devam eder. Ama stressiz zamanlarda böyle bir sorunum olmuyor

Benimde 5-6 sene önce birden bire mide bulantısı başlamıştı en sevdiğim yiyecekleri bile yemek istemiyordum dolayısıyla halsizlikde başladı ve kilo vermeye başladım. sonuçta reflü olduğum anlaşıldı özellikle gece yatarken düşük yastıkta yatıyordum ve yatmadan öncede atıştırma huyum vardı stresli oluncada pasta börek abarttığım olurdu, akşam gec saatte yemek yemeyince ve yüksek yastıkta yatınca gecti. birde o dönem aç karna zeytinyağı içmiştim çok iyi gelmişti,birde kolada mide bulantısına iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…