Mide bulantısı

leydii69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
946
313
53
Kızlar 16 haftama girdim Prilam kullanıyordum şimdiye kadar gece yatmadan 2 tane ilacım bittiği için dün kullanamadım bugün kusmaktan bi hal oldum ya bu ilacı kacinci haftaya kadar kullanabiliriz bi zararı olur mu acaba sürekli kullanmanın ilk hamileligimde 12. Haftalarda bırakmıştım kullanmayı bunda bitmedi kusmalar 16. Hafta oldu hala devam

10. haftaya gireceğim hala kullanıyorum. Sizin benden ilerideymiş tez zamanda geçer inşallah. Sadece ben gece ikiden bire düşürdüm çünkü midemi şişiriyor gibi hissediyordum.

Bir zararı olmaz kuzum hanileler için üretilmiş zaten zarar olsa vermez doktorlar ama yine doktoruna danışırsın

10. haftaya gireceğim hala kullanıyorum. Sizin benden ilerideymiş tez zamanda geçer inşallah. Sadece ben gece ikiden bire düşürdüm çünkü midemi şişiriyor gibi hissediyordum.
İlaç içince bir sorun yok dün içmedim diye bugün mahvoldum inşallah geçer bir an önce

Öncelikle geçmiş olsun canım beni hatırladın mı bilmiyorum sana özelden yazmıştım mide bulantısı ile ilgili bende hala kullanıyorum ama her gün değil 3 günde bir alıyorum dün bende senin gibi bırakıp artık içmim dedim gündüz ne yediysem akşam hepsi burnumdan geldi ilacı eczaneden alabilirsin hiç bir sıkıntısı yok doğuma kadar bile kullanan var umarım biz onlardan olmayız

Evet canım hatirladim Ben maalesef her gün yatmadan 2 tane kullanıyordum dediğin gibi bitti neyse kullanmayayım belki bulantı bitmiştir dedim öyle olmadı aynı dediklerini yaşadım gündüz eşimi gönderip aldırdım tekrar inşallah bi an önce biter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…