• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı

fulyanur akdnz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
84
15
3
29
Arkadaşlar hamilelik belirtileri yasiyorum deterjanlardan acayip derecede midem bulaniyor ne yapmam lazim 5+5 hamileyim

Ben bulasik yikayamiyor.Camasir asamiyordum bir muddet esim astı camasirlari o derece.Sonra kokusuz bulasik deterjani aldim bu bildigimiz markalar yogun kokulu ucuz olanlardan aldim kokusuz iyi geldi.Cok kotu birsey uzak durcaksin deterjanlardqqn mecbur kalmadikca.14.haftaya kadar sürdü bende

Ben bulasik yikayamiyor.Camasir asamiyordum bir muddet esim astı camasirlari o derece.Sonra kokusuz bulasik deterjani aldim bu bildigimiz markalar yogun kokulu ucuz olanlardan aldim kokusuz iyi geldi.Cok kotu birsey uzak durcaksin deterjanlardqqn mecbur kalmadikca.14.haftaya kadar sürdü bende

bebegin kalp atisini ne zaman duydun?

Bebegin kalp atislarini ben 6.haftada vajinal ultrasonla duydum.
Koku hassasiyetin varsa bu surecte isleri esine devret. Baska bir cozumu yok maalesef.

tuvaletten banyodan her yerden tiksiniyorum direk midemde ne varsa çıkıyor ne yapmam lazim bilmiyorum doktor decavit diye vitamin hapi vermisti

²

Anladim ben de her seyden tiksinir oldum yedigim hicbir seyden zevk alamiyorum
3 aydan sonra bitiyor bulantilar .Yasadıklarini çok iyi anliyorum insan gunler gecsin diye bekliyor o haftalarda.Benim bulantima sakız cignemek cok iyi gelmisti cogu insanin dahada bulantisini arttiriyor olsada .Bir aksam artik canima tak etmisti bakkaldan sakiz alayim dedim migdeme iyi gelir diye fayda etmisti

Back