- 25 Ocak 2019
- 84
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi fulyanur akdnz
Arkadaşlar hamilelik belirtileri yasiyorum deterjanlardan acayip derecede midem bulaniyor ne yapmam lazim 5+5 hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deterjandan uzak durArkadaşlar hamilelik belirtileri yasiyorum deterjanlardan acayip derecede midem bulaniyor ne yapmam lazim 5+5 hamileyim
Benimki hamilelikte n değil ama kokulara hassasiyeti m var,burnuma peçete şıkıştırıyorum yada kolonyalı mendil koyup işimi öyle yapıyorumArkadaşlar hamilelik belirtileri yasiyorum deterjanlardan acayip derecede midem bulaniyor ne yapmam lazim 5+5 hamileyim
Ben bulasik yikayamiyor.Camasir asamiyordum bir muddet esim astı camasirlari o derece.Sonra kokusuz bulasik deterjani aldim bu bildigimiz markalar yogun kokulu ucuz olanlardan aldim kokusuz iyi geldi.Cok kotu birsey uzak durcaksin deterjanlardqqn mecbur kalmadikca.14.haftaya kadar sürdü bende
10yil geçti aradan hatırlamıyorumbebegin kalp atisini ne zaman duydun?
Bana vitamin ilaci daha cok bulanti yapinca dr kesti icmedim bendetabiki druna sorman gerekir her dr bir değiltuvaletten banyodan her yerden tiksiniyorum direk midemde ne varsa çıkıyor ne yapmam lazim bilmiyorum doktor decavit diye vitamin hapi vermisti
Anladim ben de her seyden tiksinir oldum yedigim hicbir seyden zevk alamiyorumBana vitamin ilaci daha cok bulanti yapinca dr kesti icmedim bendetabiki druna sorman gerekir her dr bir değil
3 aydan sonra bitiyor bulantilar .Yasadıklarini çok iyi anliyorum insan gunler gecsin diye bekliyor o haftalarda.Benim bulantima sakız cignemek cok iyi gelmisti cogu insanin dahada bulantisini arttiriyor olsada .Bir aksam artik canima tak etmisti bakkaldan sakiz alayim dedim migdeme iyi gelir diye fayda etmisti²
Anladim ben de her seyden tiksinir oldum yedigim hicbir seyden zevk alamiyorum