Doktoruma bulantim var falan dedigimde iyi iste saglikli oldugunu gosterir demistide ondan biraz telaslandim insallah bi sknti cikmaz tesekkur edermMerhaba normal bazen böyle olabiliyor benimde 2 hafta kadar durmuştu geçti zannederken daha şiddetli bir şekilde gelmişti sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Doktoruma bulantim var falan dedigimde iyi iste saglikli oldugunu gosterir demistide ondan biraz telaslandim insallah bi sknti cikmaz tesekkur edermsizde sag salim alin kucaginiza insallah
Tesekkurler biraz sert biraz tatli bi cevapolmus ama sagolunBulantım 9 ay boyunca bir an bile olmamıştı. Bulantı hiçbi şeyi göstermez, bulantının olmaması da göstermez! Altında bi şwy aramayın. İyidir o, iyi.
Benim bulantimda 8.haftadan sonra başladı 2 hafta sürdü kesildi hemen dr u aradım gel bakalım dedi şükür bir sıkıntı yoktuMerhaba arkadaslar, 6+5 gunluk gebeyim gec dollenme normalde 7+3 olmam gerek. Yaklasik 1.5 2 haftadir olan yogun mide bulantim 3 gundur yok kesildi birden, yarin kontrolum var ama icime kurt dustu yardimci olurmusuz basina gelen varmi boyle bisey bu arada bebisi ve kalp atislarini gorduk yarin dinlemek icin gidicektm
Yaa evet aslnda bulanti cok kotu bisey ama korku iste o iyi olsnda bulantilara raziym diyo insan yaaBenim bulantimda 8.haftadan sonra başladı 2 hafta sürdü kesildi hemen dr u aradım gel bakalım dedi şükür bir sıkıntı yoktu
Daha sonra bı kesilip bı gelerek devam etti şimdi her gün çıkarıyorum sağolsun bebisler
3 ten sonra geçer dediler benim daha da arttı
Merak etme bir gider bir gelir
Ben bulantim olmuyor diye diye eşimin başının etini yemistim şimdi cikardigimda yok yok diyodun bak al sana bulantı diyor
Sakın cok istemee
Korkmayın meleginiz sağlıklıdır. Bence geri gelmemesi için hatta hiç bir belirti yaşamamak için dua edin çünkü yeterince zor bir durum belirtiler iyice insanı yoruyo. Yaşadığınız durum çok normal.Merhaba arkadaslar, 6+5 gunluk gebeyim gec dollenme normalde 7+3 olmam gerek. Yaklasik 1.5 2 haftadir olan yogun mide bulantim 3 gundur yok kesildi birden, yarin kontrolum var ama icime kurt dustu yardimci olurmusuz basina gelen varmi boyle bisey bu arada bebisi ve kalp atislarini gorduk yarin dinlemek icin gidicektm
Ben öyle dedim bide benimki tüp bebek ve geç olduğu içinYaa evet aslnda bulanti cok kotu bisey ama korku iste o iyi olsnda bulantilara raziym diyo insan yaacok tesekkur ederm canim icim rahatladi bugun doktorada gidicem zaten umarm kotu bi durum yoktur
Ya her haftanin bi zorlugu var evet allah sizede kolaylik versin o gobus daha cok buyucekKorkmayın meleginiz sağlıklıdır. Bence geri gelmemesi için hatta hiç bir belirti yaşamamak için dua edin çünkü yeterince zor bir durum belirtiler iyice insanı yoruyo. Yaşadığınız durum çok normal.
Ben şuan 23 haftalık hamileyim göbeğim azıcık çıktı gece uyku uyuyamıyorum yazık eşime de uyutmuyorum sürekli dönüyorum bir sağa bir sola adam artık iyi misin bişey mi oldu diye korkuyo
Ikizmi yoksaBen öyle dedim bide benimki tüp bebek ve geç olduğu için
Tek bebisler iyi olsun bulantiyla kusmaya razıyım diyeAferin banaaa
Şimdi akşamdan kaygiya kalıyorum sabah gene bulantim olacak kusacagim ve ardından burnum kanayacak diye
İnsAllah iyidir bebisin canım merak etme
Benim doktor da bulantım yok dediğimde gülmüştü. Şanslısın işte, daha ne istiyorsun, demişti.Tesekkurler biraz sert biraz tatli bi cevapolmus ama sagolun
Evet canım ikizIkizmi yoksarabbim saglikla dogmasini nasip etsn insallahh benimde olmadi uzun sure bide kayiplar olunca boyle herseye korkar oluyosn
Ay sorma minnaciklar ama.benim de elim ayagim titriyo valla heyecandanEvet canım ikizamiiin insAllah Rabbim kucagimiza almayida nasip eder
Benimde oldu kayıplarım keseydi,kalp atisiydi,her Dr a gittiğimde yüreğim hop hop ediyor.
Gercekten annelik delilik insan iyi oldugubu bilmek istiyo neyseki bi sknti yokmus bebis gayet iyi bugun gorduk cok sukurAhh ben de bulantilarim kesildi diyebilsem keske. 13.haftadayim omrumde kusmadigim kadar kustum. Hasta gibiyim surekli. Bebegim iyi olsun raziyim ama keske gecse de ben de azicik tadini keyfini cikarsam diyorum:)
Ben de siddetli gogus agrim zink diye kesilince panik yapmistim da normalmis. Belirtiler arada kaybolup geri gelirmis. Ancak annelik delilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?