- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
Arkadaşlar midem acaip bulanıyor işe geliyorum ama ölü gibiyim bu durumda rapor almak mı mantıklı ilaç almak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabah kraker atıstır yada simit aç kalmamaya calıs ara öğünler tüket badem fln elma cok iyi gelio bide ayva bn calısıyorm bu sekilde bastırdm bulantıları ilaç içme sonucta doğal değilArkadaşlar midem acaip bulanıyor işe geliyorum ama ölü gibiyim bu durumda rapor almak mı mantıklı ilaç almak mı
hiç bişeyi midem almıyor canım sadece çubuk kraker oda bastırmıyor. İlk hamileliğim ne kolay geçmişti. Şimdi ne görsem lavaboya koşuyorum .Canım sabah kraker atıstır yada simit aç kalmamaya calıs ara öğünler tüket badem fln elma cok iyi gelio bide ayva bn calısıyorm bu sekilde bastırdm bulantıları ilaç içme sonucta doğal değil
su bile içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Yemek yemediğim için kusmuyorum ama sürekli böğürtü varsıvı alımınız nasıl? Kusuyor musunuz?
dördüncü haftadan sonra başladı canımKaçın ı haftada başladı canımm
dördüncü haftadan sonra başladı canım
valla bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç hiç çekmemişim bunu anladım deli ediyor gece uykudan uyandıyor mahvoldumBen 5in içindeyim henüz Yok gibi inşallah başlamaz çok mu zor ya allah yardımcımız olsun
canım istersen rapor al ben de aynı durumdaydım rapor aldım bişeyler yiyip içtikten sonra hemen uzanıyordum iş yerinde böyle bi şansım yok ne kadar tutarsam o kadar kar çünkü midemdeArkadaşlar midem acaip bulanıyor işe geliyorum ama ölü gibiyim bu durumda rapor almak mı mantıklı ilaç almak mı
Doktorunu arayıp durumdan haberdar etmelisin. Ben de gebeliğin başında böyleydim ve sıvı kaybı idrar yollarında enfeksiyonu tetiklediği için doktorum serum veriyordu düzenli olarak. Serum alırsan Hiç olmazsa biraz kendine gelir vücudunun dengesi.su bile içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Yemek yemediğim için kusmuyorum ama sürekli böğürtü var
canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza versin yavrularımızıCnim gecmia olan bende ayni durundayim. 4 gunde 2 kilo vermisim. Ama bugun sabah uyandigimda migde bulantim yok gibi idi ama bu seferde aklima evham gelio yani migde bulantim yok acaba bebege bir sey mi oldu diye. Sinirlerim boUldu. Cunku beta degerinin yukselmesi ile alakali oldugu soylenior bulantilarin ya. Ama hala halsizlik ve istahsizlik var.
canım evham yapma boşuna çünkü değişebiliyor ben de bir gün iyiyim tam düzeldim zannediyorum sonra tekrar başlıyorCnim gecmia olan bende ayni durundayim. 4 gunde 2 kilo vermisim. Ama bugun sabah uyandigimda migde bulantim yok gibi idi ama bu seferde aklima evham gelio yani migde bulantim yok acaba bebege bir sey mi oldu diye. Sinirlerim boUldu. Cunku beta degerinin yukselmesi ile alakali oldugu soylenior bulantilarin ya. Ama hala halsizlik ve istahsizlik var.
bir terslik yoktur inşallah canım sıkma canını dua et bol bolmuray19 yapmak istemiyorum ama oluyor. Bu 3. Gebeligim canim ilk 2 si dusuk yaptim. O sebeple bunda cok korkuyorum. Kalp atislarini duysaydim da bir ohh drseydim. senkoyadimi amin kuzum rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin
. Kizlar bugun hamileligim kesinlesti. Allahima binlerce sukurler olsun kalp atislarini duydummuray19 yapmak istemiyorum ama oluyor. Bu 3. Gebeligim canim ilk 2 si dusuk yaptim. O sebeple bunda cok korkuyorum. Kalp atislarini duysaydim da bir ohh drseydim. senkoyadimi amin kuzum rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin
Rapor al istersen biraz dinlen ben 9.haftaya kadar dayanabilmistim raporda kullanmistim ama 9.haftada istifa ettim tukenmistim.ve dogumuma 1 ay var hala kusuyorum.cekmeyen bilmez.Allah yardimcin olsunsu bile içemiyorum su bile midemi bulandırıyor. Yemek yemediğim için kusmuyorum ama sürekli böğürtü var
İlk evladınız erkek mi ? :)valla bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç hiç çekmemişim bunu anladım deli ediyor gece uykudan uyandıyor mahvoldum