• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı olmayan arkadaşlar ???

duygush84

Allah'ıma yüz binlerce şükür...
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
330
574
88
Arkadaşlar benim mide bulantım yok evet biliyorum çoğu kişi olmak zorunda değil diyor ama ilk bebeğimde düşük olmadan önce bulantı yok mu hiç diye sormuştu doktor.

Şimdi yine bulantı yok goguslerim cok hassas, sık sık idrara çıkıyorum ayakta durunca belim ağrıyor çok, geceleri ve sabahları midem açlıktan kaziniyor bunun dışında biraz bile bulantım yok ama hamileyim ve hala çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Böyle olanlar var mı içimizde ?

Y
Arkadaşlar benim mide bulantım yok evet biliyorum çoğu kişi olmak zorunda değil diyor ama ilk bebeğimde düşük olmadan önce bulantı yok mu hiç diye sormuştu doktor.

Şimdi yine bulantı yok goguslerim cok hassas, sık sık idrara çıkıyorum ayakta durunca belim ağrıyor çok, geceleri ve sabahları midem açlıktan kaziniyor bunun dışında biraz bile bulantım yok ama hamileyim ve hala çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Böyle olanlar var mı içimizde ?
Ya benimde aynı bu şekilde. 5 haftalık hamileyim ama hiç modem bulanmadı şuana kadar. Annemin çok bulanırmış fakat bende bisey yok. Sadece senin saydığın belirtiler var. Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

Y

Ya benimde aynı bu şekilde. 5 haftalık hamileyim ama hiç modem bulanmadı şuana kadar. Annemin çok bulanırmış fakat bende bisey yok. Sadece senin saydığın belirtiler var. Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

Değilmi insan yaşamadıkca da tedirgin oluyor ben de ne yapacağımı şaşırdım kalp atışını alana kadar da herhalde emin olamayacam hiç ...

Ben de aynı durumda ve oldukça endişeliyim canım. Ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu kalp atışını hiç alamamıştık. 2.de 8.haftanın sonunda birden belirtilerim kesildi doktora koştum ve tahmin ettiğim gibi bebeğimin kalbi durmuştu. Şimdi ise 5. Haftamın içindeyim ve yine belirtim yok doktorum bu bizim için bi kıstas değil 2 sağlıklı bebek doğuran annelerin bir gebeliğinde bulantı varken 2. De olamayabiliyor dedi ama için rahatladı mı dersen maalesef hayır :( beklemekten başka çare yok bir de stres yapmayın diyorlar nasıl olacaksa...

Ben de aynı durumda ve oldukça endişeliyim canım. Ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu kalp atışını hiç alamamıştık. 2.de 8.haftanın sonunda birden belirtilerim kesildi doktora koştum ve tahmin ettiğim gibi bebeğimin kalbi durmuştu. Şimdi ise 5. Haftamın içindeyim ve yine belirtim yok doktorum bu bizim için bi kıstas değil 2 sağlıklı bebek doğuran annelerin bir gebeliğinde bulantı varken 2. De olamayabiliyor dedi ama için rahatladı mı dersen maalesef hayır :KK43: beklemekten başka çare yok bir de stres yapmayın diyorlar nasıl olacaksa...

valla aynı durumdayız canım benim ilk günler yanma ve kazinti gibiydi şimdi o da yok göğsümde ağrı var dokununca. bunun dışında hiçbir belirti yok ve bende kanama olmadığı halde düşük mu yine kalp atışı almayacaz diye kafayı yemeye başladım iyice çünkü ilkinde de belirtim yoktu ve sonra lekelenme ve kalp atışı alınamadı. .. ne yapacağımi şaşırdım inan...

böyle olan ve sağlıklı gebelik geçirenler varsa yazsa da rahatlamak keşke biraz :KK17:

Arkadaşlar bende ayni durumdayim bulanti yok felaket uyku var :) bende yarin sabah doktora gitcem ama 5+6 günlük daha kalp atisini duyariz inşallah:)

kızlar rahatlatmak adına yazmak istedim,,, elimdeki pozitif kan ve idrar testleri ardından da aylar içinde büyüyen karnım olmasa her saniye şüphe etmem gerekirdi çünkü ne bulantı ne kusma ne hassasiyet ne batma ne yanma ne bileyim işte hiçbir belirtim sıkıntım olmadı.. hamileliğim ve sonrasında da çok şükür sağlıklı idim kızım da öyle:)))
her bünye farklı diyip geçin.. illa kusacağız vs diye birşey yok.. doktoruma sorduğumda "napalım sedacım kusturalım mı seni zorla" diyip gülmüştü..

Canlar çok teşekkür ederim sizlere ilginiz alakasız için. .. ben de bebisimin kalp atışını duyduğumda beri mide bulantım olmamasına şükür ediyorum ne kadar rahat geçiriyoruz meğer.. ama gerçekten ilk hamileligimde dusugum olmadan doktor mide bulantım varmı suan diye sorunca bende tedirgin oldum.. onlar beni yanılttı. . Ama bu konu burda dursun ki benim gibi arkadaslara cevap niteliğinde olsun. Rahatlasinlar. .. siz de tekrar tekrar sağolun. ..En Büyük KK:KK68::KK68::KK5:

merhaba arkadaşlar bendede hiç miğde bulantısı olmadı ilk zamanlar tırsıyordum ama doktorum çok şanslısın az kişide olur miğde bulanmaması diyince kafamdan attım kötü düşünceleri. sık sık bel ve kasık ağrılarım oluyor bazen gördüğüm bişeyden tiksinip miğdemde kalkabiliyor onun dışında ne kusma öğürme bulantı hiç olmadı çok şükür.

Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim ve ilk hamileliğim 4+4 haftalık hamileyim. Midem bulanmadı kusmadım hiç. Haftaya cuma günü gideceğim doktora 5 haftalık olsun diye bekliyorum. İnşallah yaşıyordur diye tedirgin olmuyor değilim. Umarım sizinki gibi rahat geçen bir hamileliktir.

Mide bulantim ilk hamileligimde de yoktu suankinde de yok. Ama baska sorunlarnm

Back
X