Merhaba. Ben 14. haftamdayım. 7. haftada bulantım başladı ve hala devam ediyor ilk başlarda istifra ettikten sonra çok zor toparlanıyordum, hiçbir şey yiyemiyordum. şimdi bünyem duruma alıştı sanırım ama bu kez de yaklaşık 1 haftadır boyun ve baş ağrım var...
Hamilelik tecrübesi olanlar 16. haftalarda bıçak gibi kesilir diyor. umarım öyle olur :)
Bu arada midem çok bulandığu günler yiyebildiklerim fırında patates (kabuklarıyla pişirdiğim) ve tuzlanmış salatalık bir de bol bol ayran içiyorum :)
9. haftada başladı benim şuan yemek öncesi ve yemekten sonrası olarak hayattan bezdirmeye itina ile devam eden bir dulantı döngüm var. İnşallah bir an önce biter.
bende de hiç olmadı mide bulantısı.hamilelikte genel etki yada tepkiler olsada kişiden kişiye göre mutlaka değişir zaten..o yüzden fazla takılmamak lazım bende o olmadı bu olmadı yada oldu gibisinden.bebek ve sen sağlıklı isen :)
9 haftaligim son bit haftadir aksamlari mide bulantim oluyor cok kotu ya esim kucagina aliyor banyodan cikariyor oldugum yerde titriyorum kustuktan sonra
kişiden kişiye değişir bazısında erken başlıyor geç bitiyor bazısında hiç olmuyor. benim de 8 de başlayıp 14te bitti. koku hassasiyeti de yeni yeni bitti sayılır.
Benim dun basladi. 6 +2de..bulanti +kusma. hemde öyle bi başladı ki yerlere yatirdi resmen. Gunde 2 posta. Umarim cabuk kesilir.is yerinde hic iyi olmuyor cünkü
İlk hamileliğim de 5 aya kadar mutfak kapısını dahi gördüğümde direk lavaboya gidiyordum. Şimdi 15 haftalık hamileyim ilki kadar değil ama mide bulantısı daha geçmedi belki de midemin çok hassas olması hamileliğime fazla yansıyor kimse benim gibi olsun istemem 1 yaşındaki çocuğuma mide bulantimdan dolayı yumurta et türü vs.. Şeyler yediremiyorum tüm hamilelerin mide bulantısız keyifle geçirmeleri dileğiyle.. :)
Bulantılar tüm şiddetiyle 6+0 da başladı .şimdi 12.haftamdayım, dün akşam ilk kez kusmadan bulantım olmadan geçirdim çok şükür. bitiyor galiba :)))))))))