Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 7. haftadayım bulantım yok
Kuru kayasi ya da kuru incir üstüne de bir bardak su bazen ben de ise yariyor bende bol miktarda gaz varbende 7.haftamin icine giriyorum ama hic mide bulantisi koku hassasiyeyi fln yok cok sukur..sadece kasik agrm var birde arkadaslar kabizlik sorunu yasiyorum napmam lazim yaa findik ceviz fln yiyorum ama karin agrisi yasiyorum
hafta sonu annemlere gittik bendede acaip şişkinlik ve kabızlık vardı ılık su kayısı herşeyi denedim yok olmadı anneme anlattım durumu bamya pişirdi hemen bol limonlu yedim ve rahatladım bu sayede bende acaip işe yaradı valla tavsiye ederim.bende 7.haftamin icine giriyorum ama hic mide bulantisi koku hassasiyeyi fln yok cok sukur..sadece kasik agrm var birde arkadaslar kabizlik sorunu yasiyorum napmam lazim yaa findik ceviz fln yiyorum ama karin agrisi yasiyorum
gözün aydın canım darısı başımıza:)BEN ŞİMDI DOKTORDAN GELDIM ÇOOOK ŞÜKÜR KALP SESIMIZIDE DUYDUK MUCİZEMM ORDA OLDUGUNU GOSTERDI BANA :) MİDE BULANTIM YOK NORMAL DIMI SORDUM ZATEN DOKTORA ÇOOK İSTEYENLERDE MIDE BULANTISI OLMAZ ZATEN DEDI:) PSKOLJIK BIRAZDA O DEDI O YUZDEN HIÇBİ SORUN YOK KIZLAR MERAK ETMEYIN SIZLERDE:)