mide bulantısı ne zaman başlar

annem her gün soruyor bulantın başladı mı diye. ama şimdilik yok daha. ilk bebeğimde bulanmıştım ama ne zaman başladı hatırlamıyorum. Allahım bana sabah bulantıları vermez inşallah oğluma kahvaltısını yaptırıyorum birlikte okula gidiyoruz (ben okuluma, o okuluna :) sabah bulantım olursa çok zorlanırım. oğluma hamile iken yiyecek göremiyordum kilo bile verdim ama o zaman beslemek zorunda olduğum bir evladım yoktu tabi. İnşallah Allah yardımcım olur kızlar.

Hamileliginizde adetten on gün önce falan kahverengi akıntı oldu mu acaba

Arkadaşlar merhaba... uzun bi aradan sonra burda olmak güzel... hamile arkadaşlar rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah... bebek isteyenlere de inşallah rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin. Sizlere bi sorum olacaktı.
Eylülün dokuzunda kürtaj oldum iki aylık bebeğim alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım kasımın ikisinde düşük yaptım. Temizlendikten birgün sonra ilişki oldu korunmasıx yine. Bugün adetime üç gün var dünden beri bulantım çok. Sizce böyle bir durumda gebelik şansım var mı? Veya daha önce buna benzer bi durum yaşayan

merhaba kızlar. ben kasımın 2 sinde adet oldum en son. ama bu aralar 1 haftadır mide bulantısı öksürmeyle beraber öğürmede geliyo. ara ara kasık ağrım oluyo 10 gündür ama sanki hiç adet olucakmışım gibi değil. daha önce kimyasal gebelik yaşadım. doktor korunmayın bundan sonrası çok daha rahat olur demişti ama acaba hamilemiyimdir?

O çok az regli olduğunuz ayda da hamilemiymişsiniz acaba:) sonraki aymı hamile kaldınız

Kizlar 11 aylik kizim var hala emziriyorum daha adet olmadim. Bu sabah mide bulantisiyla uyandim hala daha midem kotu basina boyle bisey gelip hamile olan varmi.
Evet burdan hamilelik testi yapamazsiniz onun farkindayim birazdan gidip test almayi dusunuyorum. Sadece sonucu ogrenene kadar burda paylasmak istedim.

mide bulantıların başladımı cnm bende de hıc bır belırtı yok aslında sevınsem mı uzulsemmı bılmıorum endıselenıyo ınsan :/

bende hala bi belirti yok canım uyku haricinde ama bugün doktora gittik ve kalp atışı duyduk çok şükür uslu bebeğim benim:)

Benim ilk belirtim bulantı ve kusma oldu bi sabah bögh diye kalktım dedim kesin midemi usuttum ondandır ama bi baktım ki hamileymisim sadece 3 gun sürdü bulantım gebelik boyuncada başka bulantım olmadı. Canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah bebistir.

bende hala bi belirti yok canım uyku haricinde ama bugün doktora gittik ve kalp atışı duyduk çok şükür uslu bebeğim benim:)
YARINDA BENIM KONTROLUM VAR INS ICIMI FERAHLATICAK SEYLER SOYLER DOKTOR KURUYORUM YOKSA KAFAMDA :) PARONAYAK ANNE ADAYI OLUP CIKICAM

Yok öyle bişey 5.yada 6.haftadan itibaren başlar

Aman benimde bu ay Migdem bulanıyor adet günüme var 10 gün sanırım psikolojik bişi bu ayda gebe değilim kesin bünyem benle dalga geçiyor sanırım hayırlısı

Merhabalar, benim de bir sorum olacak. Ben 18 gün once birlikte oldum ama o gunun sabahı adet oldum. Normal düzeyimde. Şimdi adetime bir hafta kaldı ama bugün akşam üstü çok midem bulandı ve sabahtan mide bulantısına kadar da kasiklarim ve belim çok ağrıyordu, kasigim batiyodu. Acaba hamile olma ihtimalim var mı, çok heyecan yaptım

ondan sonra eşinle birlikte olmuşsan olabilir ama diyorsan Adetten sonra birliktelik yaşamadıysan olmana ihtimal Yok

Yok yani 3 gün önce birlikte olduk ama 3 günde belirti olmaz herhalde. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…