- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
Hamileliginizde adetten on gün önce falan kahverengi akıntı oldu mu acabaannem her gün soruyor bulantın başladı mı diye. ama şimdilik yok daha. ilk bebeğimde bulanmıştım ama ne zaman başladı hatırlamıyorum. Allahım bana sabah bulantıları vermez inşallah oğluma kahvaltısını yaptırıyorum birlikte okula gidiyoruz (ben okuluma, o okuluna :) sabah bulantım olursa çok zorlanırım. oğluma hamile iken yiyecek göremiyordum kilo bile verdim ama o zaman beslemek zorunda olduğum bir evladım yoktu tabi. İnşallah Allah yardımcım olur kızlar.
Adetten önce kahverengi akıntım yoktu. Daha galiba 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor. Doktor rahim içi damarlar genişlediği bazen bu tip durumlar yaşanır dedi. Artık kafama takmıyorum. Günlük pedle kullanıyorum.Hamileliginizde adetten on gün önce falan kahverengi akıntı oldu mu acaba
O çok az regli olduğunuz ayda da hamilemiymişsiniz acaba:) sonraki aymı hamile kaldınızFazla açık renk değildi ama miktarı azdı zaten 2 gün sürdü.O da 2.gün yok denecek kadar azdı..Yani pedim doğru dürüst kirlenmemişti bile..
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım..Bildirirsin burda..
mide bulantıların başladımı cnm bende de hıc bır belırtı yok aslında sevınsem mı uzulsemmı bılmıorum endıselenıyo ınsan :/Kızlar yaa benim neden midem bulanmıo erken mi acaba
mide bulantıların başladımı cnm bende de hıc bır belırtı yok aslında sevınsem mı uzulsemmı bılmıorum endıselenıyo ınsan :/
YARINDA BENIM KONTROLUM VAR INS ICIMI FERAHLATICAK SEYLER SOYLER DOKTOR KURUYORUM YOKSA KAFAMDA :) PARONAYAK ANNE ADAYI OLUP CIKICAMbende hala bi belirti yok canım uyku haricinde ama bugün doktora gittik ve kalp atışı duyduk çok şükür uslu bebeğim benim:)
Yok öyle bişey 5.yada 6.haftadan itibaren başlarbunyeden bunyeye degisiyor bu.wikipediada yaziyor ben merak etmistim arastiriyordum esimle bebisimizin muhtemel oldugu gunden dort gun sonra ben kusmaya basladim sasirmistim yom artik psikolojik falan heralde diye :)
dollenmeden 8/10 saat sonra kusmalar baslayabiliyormus.. enteresan dimi :)
Aynen Canım benimde öyle arada oluyorBende 6 haftalık hamıleyım bulantı fılan yok sadece arasıra bıranda gelıp gıdıyo umarım boylee gıder hep
Psikolojik başlamaz en az adet geçikmesinden 10 gün sonraAdetim e 10 gün kala başladı bulantı baş dönmesi .
ondan sonra eşinle birlikte olmuşsan olabilir ama diyorsan Adetten sonra birliktelik yaşamadıysan olmana ihtimal YokMerhabalar, benim de bir sorum olacak. Ben 18 gün once birlikte oldum ama o gunun sabahı adet oldum. Normal düzeyimde. Şimdi adetime bir hafta kaldı ama bugün akşam üstü çok midem bulandı ve sabahtan mide bulantısına kadar da kasiklarim ve belim çok ağrıyordu, kasigim batiyodu. Acaba hamile olma ihtimalim var mı, çok heyecan ya