- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet şuan midem berbat ama yarını beklemeliyim yurtyayim zatenDoktor doktor doktor bence yarını beklemede şimdi git acile durum ilk günden bu güne kıyasla daha kötüye gitmişse!
Aslında pazar günü Serum verdiler ama ben tahlil vermedim ya çekindim biraz büyük abdest diye.. keşke o gün verseydinBen, annem, babam, yeğenim hepimiz aynı şekilde olduk.salgın var imiş öyle dedi doktor, istanbuldayız biz. Ben iki serum yedim öyle geçti:) geçmiş olsun.
Midem çok çok hassas ya korkuyorum irritabl bağırsak sendromu fln diyeÇok su içmeyi de ihmal etme.
Bünyeyi zehirlemişsin,soğuk da destekliyor bulantıyı.
Geçmiş olsun.
Gerçekten mi ya.. salgın olduğunu bilmiyordumAcile git mutlaka. Salgın var çünkü.
O sadece gaz ya da ishalMidem çok çok hassas ya korkuyorum irritabl bağırsak sendromu fln diye
Tahlil yapmadılar bana. Ama iki serum yememe rağmen yine de tam geçmedi buldu bir kaç günü. Kusma durdu ishal vardı biraz. o yüzden daha fazla beklemeden doktora gidin.şakin bu virüs inatçı gibi geldi bana.Aslında pazar günü Serum verdiler ama ben tahlil vermedim ya çekindim biraz büyük abdest diye.. keşke o gün verseydin
Uyuyamıyorum pek ya buraya yazayım dedim. Açıkçası çok büyütmemistim ama burayı okuyunca baya kötü olduğumu farkettimYazana kadar öylesine kötüysen, yat uyu.
Uyanıkken içtiğin su bile geri gelir.
Karanlıkta ve soğuk odada uyumayı dene, mutlaka havalandırılmış olsun oda
Valla bendede aynı aslında kusma arada oluyor ama ishal geçmedi bi türlü ya. . Baya bir inatçı hemde mahvetti beniTahlil yapmadılar bana. Ama iki serum yememe rağmen yine de tam geçmedi buldu bir kaç günü. Kusma durdu ishal vardı biraz. o yüzden daha fazla beklemeden doktora gidin.şakin bu virüs inatçı gibi geldi bana.
Valla sen iyi dayanmışsın ben başladığı gün kendimi hastanede buldum, ayakta duramayacak hale geldim bir kaç saat içinde. Su tüketmeyi ihmal etme, insanın su içesi bile gelmiyor ama zorlayacaksın.Valla bendede aynı aslında kusma arada oluyor ama ishal geçmedi bi türlü ya. . Baya bir inatçı hemde mahvetti beni
Ya beden olarak çok hissetmiyorum ama birsey yediğim an midem bulanıyor ve işte sonrası.. inşallah önemli birşey değildir yaValla sen iyi dayanmışsın ben başladığı gün kendimi hastanede buldum, ayakta duramayacak hale geldim bir kaç saat içinde. Su tüketmeyi ihmal etme, insanın su içesi bile gelmiyor ama zorlayacaksın.
Dediğimi yap benceUyuyamıyorum pek ya buraya yazayım dedim. Açıkçası çok büyütmemistim ama burayı okuyunca baya kötü olduğumu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?