• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide bulantısı kusma. .

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Hayırlı geceler arkadaşlar. Ya bu konuyu açmak istemezdim ama çok kötü midem bulanıyor ve hiç iyi hissetmiyorum. Yarın doktora gidicem ama size de sorayım. Cumartesi günü çok abur cubur yemiştim cips çikolata faln. Midem çok hassas hemen dokunur yediğim. Pazar günü çok kötü karnım ağrıyordu ve çok kötü ishal olmuştum ve kusma da vardi çok özür dilerim. O gün mahvoldum zaten. Sonraki günler de o kadar kötü olmasa da ishal devam etti ediyor. Ne yesem karnım ağrıyor dokunuyor. Ve kusma da oldu bugün. Ya midem hassas sık sık midem bulanır ama ilk defa bu kadar kötü oluyorum. Kaç gündürde geçmedi.ya sizce ne olabilir bi de ne yapabilirim ya bu durumun geçmesi için ?

Yazana kadar öylesine kötüysen, yat uyu.
Uyanıkken içtiğin su bile geri gelir.
Karanlıkta ve soğuk odada uyumayı dene, mutlaka havalandırılmış olsun oda

Aslında pazar günü Serum verdiler ama ben tahlil vermedim ya çekindim biraz büyük abdest diye.. keşke o gün verseydin
Tahlil yapmadılar bana. Ama iki serum yememe rağmen yine de tam geçmedi buldu bir kaç günü. Kusma durdu ishal vardı biraz. o yüzden daha fazla beklemeden doktora gidin.şakin bu virüs inatçı gibi geldi bana.

Tahlil yapmadılar bana. Ama iki serum yememe rağmen yine de tam geçmedi buldu bir kaç günü. Kusma durdu ishal vardı biraz. o yüzden daha fazla beklemeden doktora gidin.şakin bu virüs inatçı gibi geldi bana.
Valla bendede aynı aslında kusma arada oluyor ama ishal geçmedi bi türlü ya. . Baya bir inatçı hemde mahvetti beni

Valla bendede aynı aslında kusma arada oluyor ama ishal geçmedi bi türlü ya. . Baya bir inatçı hemde mahvetti beni
Valla sen iyi dayanmışsın ben başladığı gün kendimi hastanede buldum, ayakta duramayacak hale geldim bir kaç saat içinde. Su tüketmeyi ihmal etme, insanın su içesi bile gelmiyor ama zorlayacaksın.

Valla sen iyi dayanmışsın ben başladığı gün kendimi hastanede buldum, ayakta duramayacak hale geldim bir kaç saat içinde. Su tüketmeyi ihmal etme, insanın su içesi bile gelmiyor ama zorlayacaksın.
Ya beden olarak çok hissetmiyorum ama birsey yediğim an midem bulanıyor ve işte sonrası.. inşallah önemli birşey değildir ya

Back