• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı kusma

Shsbabahxha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
13
Mide bulantısı var ama kusamiyorum kendimi kusturmaya çalıştım bikac kez hoş pek de kustugum söylenemez ama sonradan pişman oldun zarari olur mu acaba?

Gebelikte kusmamak iyidir. Kusarsan ilaca ihtiyac duyarsin. İlaç da bagimlilik yapiyor. Kusmamaya calis. Bir iste calismiyorsan gec uyanmaya calis. Yataktan kalkmadan cubuk atıştır.

kusmak Zararlı mı zararsız mı bilmem ama göbek deliğine sirkeli pamuk koymak mide bulantısını geçirdiğini okumuştum
Mide bulantısı var ama kusamiyorum kendimi kusturmaya çalıştım bikac kez hoş pek de kustugum söylenemez ama sonradan pişman oldun zarari olur mu acaba?

ve duymuştum kendinizi kusturmak yerine bunu deneyin belki işe yarar

Ben gebeliğimde 21. haftaya kadar kustum. Hemde günde 4-5 kere. Gebelikte kusmak çok normal

Gebelikte kusmamak iyidir. Kusarsan ilaca ihtiyac duyarsin. İlaç da bagimlilik yapiyor. Kusmamaya calis. Bir iste calismiyorsan gec uyanmaya calis. Yataktan kalkmadan cubuk atıştır.
Kusamadim ki uğraştım ama sadece afedersin ogurme hissi oldu ama zarari olur mu diye de korktum

kusmak Zararlı mı zararsız mı bilmem ama göbek deliğine sirkeli pamuk koymak mide bulantısını geçirdiğini okumuştum

ve duymuştum kendinizi kusturmak yerine bunu deneyin belki işe yarar
Teşekkür ederim bidahakine denerim

Back