Mide bulantısı her hamilede oluyor mu cinsiyetle mi alakalı acaba

annelikyolunda4

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
193
55
13
26
10-15 hafta arası mide bulantısı yaşadım. 20 de mide suyunun ağızda gelme olayını yaşamaya başladım. Herkeste oluyor mu acaba bu,

Oluyor olmaz mı doğuma kadar da acı su ağıza geliyor bebek mideyi sıkıştırdıkça artıyor yastığını yüksek tut biraz hafifletir baharattan da kaç daha beter yakar dolana kadar yeme az ye iyice sıkışmasn, cinsiyetle hiç alakası yok kız da erkekte boyle gidiyor betanin yükselmesiyle alakalı bulantılar, aci su da midenin sıkışmasına bağlı

Genelde erkekte olmuyor kızda oluyor diyorlar ya doğru mu acaba diye bana bir kız bir erkek gidiyorsa

Benim 8.haftadan yaklasik 14.haftaya kadar sabahlari aci su cikarmam olmustu 14.haftadan sonra bicak gibi kesildi. Yani doguma kadar surecek diye bir sey yok

Benim daha yeni ancak son 3 haftadır günün her saatinde yaşadığım şiddetli bulantılarım var. Kusma olmuyor, kesilmiyor sadece şiddeti değişiyor

Genelde erkekte olmuyor kızda oluyor diyorlar ya doğru mu acaba diye bana bir kız bir erkek gidiyorsa
Ben erkek doğurdum, kız bebeğim düştü ilerleyen haftalarda doğuma kadar gidemedim, biri daha düştü onu da bilmiyorum, şimdide hamileyim cinsiyet belli değil, inan hepsinde de sürecim leş gibi geçti şimdi bile dört kilodan fazla verdim ve hep tanıdıklarım kız erkek fark etmiyor böyle, hormonal bı durum diyorum ya bakarsan zaten beta yukseldigi için öyle oluyor gebelik bulantısınin tek açıklaması bu başka aciklamasi yok cinsiyetle zerre alakası yok, işte saç olursa yakar bulandırır diyorlar kel doğuran Arkadaşim da yandi, seyrek saçlı doğuran bende yandım, saçlı saçlı doğuran komsumda yandı

Bir yerde okudum aşırı bulantı vs kız erkekte bulantı olmaz diye demekki doğru değil

Bir yerde okudum aşırı bulantı vs kız erkekte bulantı olmaz diye demekki doğru değil
Hicc değil ikisinde de süreç aynı keşke öyle belirtiler olsa da erkenden öğrensek cinsiyeti benim ki daha totosunu gösteriyor cinsiyetini öğrenemiyoruz artık doğumda gorucez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…