Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mide bulantısı her hamilede oluyor mu cinsiyetle mi alakalı acaba
Oluyor olmaz mı doğuma kadar da acı su ağıza geliyor bebek mideyi sıkıştırdıkça artıyor yastığını yüksek tut biraz hafifletir baharattan da kaç daha beter yakar dolana kadar yeme az ye iyice sıkışmasn, cinsiyetle hiç alakası yok kız da erkekte boyle gidiyor betanin yükselmesiyle alakalı bulantılar, aci su da midenin sıkışmasına bağlı
Oluyor olmaz mı doğuma kadar da acı su ağıza geliyor bebek mideyi sıkıştırdıkça artıyor yastığını yüksek tut biraz hafifletir baharattan da kaç daha beter yakar dolana kadar yeme az ye iyice sıkışmasn, cinsiyetle hiç alakası yok kız da erkekte boyle gidiyor betanin yükselmesiyle alakalı bulantılar, aci su da midenin sıkışmasına bağlı
Benim 8.haftadan yaklasik 14.haftaya kadar sabahlari aci su cikarmam olmustu 14.haftadan sonra bicak gibi kesildi. Yani doguma kadar surecek diye bir sey yok
Ben erkek doğurdum, kız bebeğim düştü ilerleyen haftalarda doğuma kadar gidemedim, biri daha düştü onu da bilmiyorum, şimdide hamileyim cinsiyet belli değil, inan hepsinde de sürecim leş gibi geçti şimdi bile dört kilodan fazla verdim ve hep tanıdıklarım kız erkek fark etmiyor böyle, hormonal bı durum diyorum ya bakarsan zaten beta yukseldigi için öyle oluyor gebelik bulantısınin tek açıklaması bu başka aciklamasi yok cinsiyetle zerre alakası yok, işte saç olursa yakar bulandırır diyorlar kel doğuran Arkadaşim da yandi, seyrek saçlı doğuran bende yandım, saçlı saçlı doğuran komsumda yandı