• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantim:(

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
118
34
Herkese merhaba!
Hemen konuya girmek istiyorum: gunlerdir devam eden cok kotu bir mide bulantim var. Sebebini anlayamiyorum bi turlu. Arabaya, otobuse bindigimde hatta bazn yolda yürürken bile bi anda sanki bssim donutor gibi oluyor, titremeye basliyorum ve mide bulantim basliyor. Ac karnimla bulanti oluyor bunun farkindayim ama ac olmadigim zamanlar da bikac defa midem bulandi. Arabayla giderken kafami kaldiramiyorum bile. Sizce bunun sebebi nedir? Sizde de boyle sikayetler oluyor mu? Lutfen yardim edin:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba!
Hemen konuya girmek istiyorum: gunlerdir devam eden cok kotu bir mide bulantim var. Sebebini anlayamiyorum bi turlu. Arabaya, otobuse bindigimde hatta bazn yolda yürürken bile bi anda sanki bssim donutor gibi oluyor, titremeye basliyorum ve mide bulantim basliyor. Ac karnimla bulanti oluyor bunun farkindayim ama ac olmadigim zamanlar da bikac defa midem bulandi. Arabayla giderken kafami kaldiramiyorum bile. Sizce bunun sebebi nedir? Sizde de boyle sikayetler oluyor mu? Lutfen yardim edin:(

canım reflü olabilir bi mide dr.una gidersen iyi olur çok geçmiş olsun

canım reflü olabilir bi mide dr.una gidersen iyi olur çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim canim evet aslinda nadir olarak eksime ve agri oluyo midemde. Bi gozukeyim en kisa surede

Önüne geçilmez mide bulantılarınız varsa mutfağınızda mutlaka her zaman zencefil kökü bulundurun. Çünkü Zencefil mide bulantıları denince akla gelen ilk bitkidir.
Zencefil ayrıca, hazımsızlığı ve gaz şikayetlerini giderir, damar hastalıklarına karşı koruyucudur. Üst solunum yolu enfeksiyonlarına bağlı olarak gelişen öksürük içinde zencefil kullanmak pratik ve en etkili yöntemdir. 1 tatlı kaşığı balın içine karıştırdığınız 1 çay kaşığı toz zencefil sizin veya çocuğunuzun öksürüğünü geçirmeye yardımcı olacaktır.

mide rahatsızlığınız olabilir mi ? :ssz:
endeskopi olun .. doktorunuza basvurun .. :51:

Back