• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide bulantılı vajınusmus

Ada87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
379
188
103
Merhaba herkese. Cok uzgunum yardim istiyorum:/ Ben yaklasik 2 ay once evlendim. Esimin de ilk iliskisi olacakti benim de. Ilk uc gun vucutlarimizi tanimak birden olaya girmemek adina yavaa davrandik. Sadece on sevismeler yaptik. Sonra ilk denememizde penis arkaya dogru kaydi ve bosalma oldu. Ikincisinde de ayni sekilde. Ilk ikide ben hic korkmamistim kasilmamistim. Ama ucuncude bacaklarim titremeye basladi. Esimin penisi vajimama degdigi anda midem bulandi. Olmadi. Daha sonraki denemelerimizde de hep yerini yanlis biliyoruz endisesiyle esim cok ilerlemedi. Bu arada ben artik gerilmeye korkmaya basladim. Su anda durumum su sekilde: Penis vajinaya degdiginde mide bulantisi oluyor. Ama korkma itme yok. Size sunlari danismak istedim 1-penis vajinaya degince midesi bulanan var miydi aranizda 2-ben korku hissetmiyorum ama bi keresinde biraz aci hissedip sescikarmistim. Esim de aciyacak diye korkup itmeyi birakti. Acaba bu yanlis mi? Yani itmesi mi gerekir acisa da? Esim acisiz olmaai gerektigini dusunuyor ve aciyimca itmiyor. 3-ankarada bu is icin psikolog oneriniz var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Kötü deneyimin yaşandığı odanın dışında,

Kullanıyorsaniz biraz alkol desteği ile,

Bol kayganlastirici sürerek,

Sizin üstte oldugunuz pozisyonda,

Popoya dogru bir açıyla,

İdrar yapar gibi kaslarınızı açarak penise oturun.

Tak diye oturmaniz gerekmiyor. Kademe, kademe.

Bahsettiginiz mide bulantisi heyecan korku sebebiyle oluşuyor.

Acı bazı insanlarda sıfır oluyor. Bazilari alışana kadar ilk anda minik sızılar hissediyor.

Doktora gittim evet. Muaneye olurken de doktor bir seyle otaya dokununca midem bulandi. Vajinusmus teshisi koydu doktor. Psikologa yonlendirdi. Onerilerinizin hepsini uygulayacayagim insallah. Tesekkur ederim. Ben sadece bu mide bulantisindan korkuyorum. Umarim gecer

Back