- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.843
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
-
Ne yesem kusuyorum, bebegim için beslenemiyorum bile.. :) ne yapmalıyım.. sizin bildiginiz dogal bir yöntem var mı? Gaz da çikaramiyorum gegirme olayi olmayinca midem hep asit kaynatiyor. Gastiritimde var.. yardimmm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 7 ay bitti hala kusuyorum. Bazı bünyeler böyleymiş yapıcak bişi yok. Bu durum için doktora gittiğimde kan değerlerimi ölçtüler normal çıktığı için hiç serum vermediler. Doktorum yedikten yarım saat sonra kusuyorsan serumluk bi durum olmaz demişti. Ben hemen kusmuyordum zaten. Ya da kustukça yiyordum. İlk dönemlerindesin sanırım. Çubuk kraker ve leblebi yiyerek bastır. Suyu bi anda içme az iç sonra bi kraker ye biraz bekle.
Ne yesem kusuyorum, bebegim için beslenemiyorum bile.. :) ne yapmalıyım.. sizin bildiginiz dogal bir yöntem var mı? Gaz da çikaramiyorum gegirme olayi olmayinca midem hep asit kaynatiyor. Gastiritimde var.. yardimmm.
Evet benim bildigim yöntemlerde bunlar.. Benim de yarim saatden fazla duruyo, ama kötü yani dayanamiyorum..
bende en çok domatesle beyaz peynir yiyebiliyorum. birde avuç avuç erik. onun dışında elma. bunlar iyi geliyo bi dene istersen
Duruyor genelde ama parmak atip kusuyorum normal kusamiyorum.. doktor bişey olmaz dedi.. bende mi var bi problem bilmiyorum bazen bunaliyorum 9 ay boyunca nasil dayanacam diyorum. Ins gecer 9ay surmez insallah.yarım saatten fazla duruyorsa serumluk durumun yok. Bebeğinde besleniyor merak etme. Sık sık ama az az ye mideni çok boş bırakma. Yapabileceğin bi şey yok maalesef ama 4 ay itibariyle normal hale gelecek. Biraz dayan. Hamilelik tuhaf ve zorlu bi süreç. Bulantılar bitecek başka şeyler çıkacak. Bu sürede sabretmeyi öğreneceksin. Normalde ufak bi ağrıda ağrı kesici alırken nelere dayandığını görüp kendinle gurur duyacaksın
Bende beyazpeynir yiyorum, erikte rahatlatiyor en azindan gegirtiyor biraz.. salatalik yeynce pisman oluyorum gitmiyor o tat agzimdan. Evde tekken hep kusuyorum..
Ama disarda daha iyiyim, mesela annemde ve kayinvalidemde. Yada çarsida..
Duruyor genelde ama parmak atip kusuyorum normal kusamiyorum.. doktor bişey olmaz dedi.. bende mi var bi problem bilmiyorum bazen bunaliyorum 9 ay boyunca nasil dayanacam diyorum. Ins gecer 9ay surmez insallah.
biraz psikolojik bu durumun. Kendini zorla kusturuyormuşsun. Miden de hazımsızlık olur gibi oluyor o yüzden kusup rahatlamak istiyorsun muhtemelen. MAden suyu içebilirsin bebek için de faydalıdır.
Cnm benimde bulantım çok fazlaydı, doktora gittiğimde premesis tb diye bir hap verdi şimdi oldukça azaldı
slm cnm
mide bulantılarından bende çok şikayetçiydim ama ben kusamadım
hiçbişey yiyemiyordum beyaz leblebi kraker bunları asla yiyemedim
yeni yeni geçiyor salatalık çok rahatlatıyor beni tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
ha bir de muz denemediysen muzu da bir dene derim
inş bir an önce geçer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?