8. Haftada basladi ben kesinlikle prillam oneririm bana cok iyi geliyodu. Bi dönem kesildi sonra gene basladi doguma giderken bile oguruyodum koku hassasiyetimden dolayıMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?
Bide zencefil oneririm taze ince bi dilim dilinizin uzerine koyup emin seker gibi cok iyi geliyoMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?
Güzel bir önerilmiş teşekkürler :)Bide zencefil oneririm taze ince bi dilim dilinizin uzerine koyup emin seker gibi cok iyi geliyo
Ben 4. Ayımdayım 1 defa bile mide bulantısı koku hassasiyeti yaşamadımMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?
36. Haftada basladı oğlum da bunda daha sımdıdrn var 6. HaftaMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ne kadar devam etti? Hiç bulantı yapamadan doğum yapanınız var mı?
Ay ne güzel maşallahBen 4. Ayımdayım 1 defa bile mide bulantısı koku hassasiyeti yaşamadım