Mide bulantıları

Ebru agaoglu

Minigini bekleyen anne
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
68
32
3
32
Gebelikte mide bulantilari ne zamn başlar acaba benim hâlâ başlamadı. Acaba baslar mi daha

Hiç belli olmaz size bağlı belki hiç olmaz belki sadece bir dönem belki sonuna kadar(korkutmayım da)
Benim 8.hafta başladı 16.haftaya kadar 5 kilo verdim sonrasında hafifledi..

Daha erken bulantılae için ben kalp atımları duyduktan sonra bulantılarım cok arttı şimdi 7 +5 hamileyim yani 6ci haftamda çok şiddetliydi ama bazılarında hiç olmuyor İnşAllah seninde olmaz gerçekten çok zordu

Hamilelikten hamilelige fark ediyor diger hamileligimde hafif hafif 6. Haftada baslamisti ama asil bulanti 8.Haftada baslayip 14.haftada bitti tamamen. Suan ikinci kez hamileyim ve daha keseyi bile tahminen adetin gecikmesiyle hemen basladi yani 4 haftalik faln . Bazisinda hic olmuyor . Ama inan cok zor . Kizimda kusuyordum gene rahatliyordum bu kez kusma da yok henuz olmadi ve surekli bulaniyor .

Hamilelikten hamilelige fark ediyor diger hamileligimde hafif hafif 6. Haftada baslamisti ama asil bulanti 8.Haftada baslayip 14.haftada bitti tamamen. Suan ikinci kez hamileyim ve daha keseyi bile tahminen adetin gecikmesiyle hemen basladi yani 4 haftalik faln . Bazisinda hic olmuyor . Ama inan cok zor . Kizimda kusuyordum gene rahatliyordum bu kez kusma da yok henuz olmadi ve surekli bulaniyor .
Rabbim anali babalı buyutsun insallah Doktor keseyi gordu mu

Gebelikte mide bulantilari ne zamn başlar acaba benim hâlâ başlamadı. Acaba baslar mi daha
Canım hiç başlamaz inşallah benim mide ülserim vardı adete 5 gün kala mide sorunlarıyla bi başladı şuan 9. Haftadayım mide bulantim yok ama kokulara çok hassasim her şeyin tadı değişti vs . Bulantilarda ara ara azalıp artabilirmis inşallah benimki tekrar etmez

Niye başlamasını istiyorsun ki? Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin bile edemezsin. Kusmaktan yemek borundan kan gelmesini, su bile içerken dikenli tellerle boğazını parçalıyorlarmış gibi hissetmenin acısını hiç yaşamazsın umarım. Rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle...

Niye başlamasını istiyorsun ki? Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin bile edemezsin. Kusmaktan yemek borundan kan gelmesini, su bile içerken dikenli tellerle boğazını parçalıyorlarmış gibi hissetmenin acısını hiç yaşamazsın umarım. Rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
Baslamak istemiyorum zaten ben heralde yanlış anlaşıldı:)

6. Haftada başladı benim , daha yeni yeni ama çok değil, yemek saatlerine yaklaşınca midemde bir bulantı ile keyfim kaçıyor, suratım ekşiyor ama dayanılmacak bir bulantı değil şimdilik. İnşallah artmaz.

Midem bulanıyor dediğim de eşim gülüp "sen midem bulanıyor dedikçe aslında bir tarafım seviniyor bu duruma, çünkü içinde bir bebek olduğunun kanıtı gibi geliyor" diyor.:)) O kadar olumsuz örnek var ki, oldu mu olmadı mı, kalbi atacak mı diye düşünmekten sevinemiyoruz. Bu gidişle ben de bebeği elime vermedikleri sürece içimde gerçekten bi bebek olduğuna inanmakta zorlanıcam :))

Merhaba ben 9. Haftanın içindeym çok bulantılarım oluyor sabah bulantısı ve gün içinde de bulantım çok ben kızımda çok kusuyordum hastane de bile yattım kusmaktan ve en son doktor zofer verdi bunda ise istedm ama yazmadı şuan kullanman saglıksız dedi aranzda zoferi kullanan varmı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back
X