- 6 Mayıs 2020
- 5
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi Izmirbiberiyesi
-
Merhaba. Nerde yaptırdınız mide botoksu acaba? Kaça yaptırdınız?Merhaba,pazartesi gunu bu gidişata dur deyip mide botoxu yaptirdim.bununla ilgili cok az ve yetersiz paylasim oldugu icin gun gun bilgi paylasmak istedim.hem belki katilanlarda olur.
Ilk gun zaten nasil gecti anlamadim.toplam 1 saat kaldim hastanede ama diyetisyenle ne konustugumu parca parca hatirliyorum :) anestesizen kafam 1 milyondu. Bu kadar para verdim bosa gitmesin diye ilk gun bisey icmedim zaten pazartesiyi eliyorum o yuzden.
2.gun sabah yarim litre suyla basladim sonra listemdeki sivilari gun icinde tukettim ve kaju atistirdimo olmadi hic. Aksamda tatli yemek istiyorum diye gezine gezine uyudum.
Bugun 3.gun sabah suyumu yesil cayimi ve verdikleri ozel mamayi ictim.bugun ac uyanmadim ve dun aksamda farkettigim gibi evet acim yada beynim ac ama kesinlikle midem kazinmiyo.su ana kadar coktan diyeti bozmus olurdum ama iste o diyetib ozdurcak mide kazinmasini kesinlikle hissetmiyorum. Kesinlikle daha enerjigim ve zindehissediyorum. Bugun lessliyede baslamayi umuyorum .simdilik durum bu
Ben de istiyorum inşallah. Bütçem çok uygun değil. En uygununu arıyorum. Kaç kilo verdiniz? Sıkıntı oldu mu?3.haftamdan merhabaartik arada bir cay iciyorum kefir iciyorum yemek yemeyi biraktim ahh ahhh daha once yapmaliydimm hep tokum ya harika bisey.4 ayin her gununden faydalanmaliyim.benim gibi kararsizsaniz kararsiz kalmayin yaptirin gitsin
Merhaba,pazartesi gunu bu gidişata dur deyip mide botoxu yaptirdim.bununla ilgili cok az ve yetersiz paylasim oldugu icin gun gun bilgi paylasmak istedim.hem belki katilanlarda olur.
Ilk gun zaten nasil gecti anlamadim.toplam 1 saat kaldim hastanede ama diyetisyenle ne konustugumu parca parca hatirliyorum :) anestesizen kafam 1 milyondu. Bu kadar para verdim bosa gitmesin diye ilk gun bisey icmedim zaten pazartesiyi eliyorum o yuzden.
2.gun sabah yarim litre suyla basladim sonra listemdeki sivilari gun icinde tukettim ve kaju atistirdimo olmadi hic. Aksamda tatli yemek istiyorum diye gezine gezine uyudum.
Bugun 3.gun sabah suyumu yesil cayimi ve verdikleri ozel mamayi ictim.bugun ac uyanmadim ve dun aksamda farkettigim gibi evet acim yada beynim ac ama kesinlikle midem kazinmiyo.su ana kadar coktan diyeti bozmus olurdum ama iste o diyetib ozdurcak mide kazinmasini kesinlikle hissetmiyorum. Kesinlikle daha enerjigim ve zindehissediyorum. Bugun lessliyede baslamayi umuyorum .simdilik durum bu
Sonucu paylaşın lütfen bizimleeben bu çarşamba yaptıracağım şuan günccel kg 80 bakalım hafta hafta paylaşırım
Botox sonrasını da paylaşın bizimle lütfenn5.000 TL dedi şişlide Salim Balın a yaptırıyorum nakit indirimi rica ettim 4.750 TL oldu
kendim konu başlığı açtım oradan takip edebilirsiniz :) görüşmek üzereSonucu paylaşın lütfen bizimlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?