• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide botoxuyla zayiflama

Izmirbiberiyesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
5
6
1
38
Merhaba,pazartesi gunu bu gidişata dur deyip mide botoxu yaptirdim.bununla ilgili cok az ve yetersiz paylasim oldugu icin gun gun bilgi paylasmak istedim.hem belki katilanlarda olur.
Ilk gun zaten nasil gecti anlamadim.toplam 1 saat kaldim hastanede ama diyetisyenle ne konustugumu parca parca hatirliyorum :) anestesizen kafam 1 milyondu. Bu kadar para verdim bosa gitmesin diye ilk gun bisey icmedim zaten pazartesiyi eliyorum o yuzden.
2.gun sabah yarim litre suyla basladim sonra listemdeki sivilari gun icinde tukettim ve kaju atistirdim 🙈🙈o olmadi hic. Aksamda tatli yemek istiyorum diye gezine gezine uyudum.
Bugun 3.gun sabah suyumu yesil cayimi ve verdikleri ozel mamayi ictim.bugun ac uyanmadim ve dun aksamda farkettigim gibi evet acim yada beynim ac ama kesinlikle midem kazinmiyo.su ana kadar coktan diyeti bozmus olurdum ama iste o diyetib ozdurcak mide kazinmasini kesinlikle hissetmiyorum. Kesinlikle daha enerjigim ve zindehissediyorum. Bugun lessliyede baslamayi umuyorum .simdilik durum bu

4.günün sabahindan merhaba 🥰
Dun aksam 18.30da mamami ictim ve su an 8.30 itibariyle yesil cayimi iciyorum.baslangic 72.5kg şu an 71 deyim.gercekten midem kazinmiyo ve diyeti bozdurmuyo.beynim hep ac ona cozum yok😂
Izmirde yaptirmayi dusunen olursa 3 yerden fiyat aldim founamiydi neydi park yasam evlerinde sadece mide botoxu yapan bir yer var baya takipcileri ve hastalari var orasi 5bin tl fiyat verdi.biz 3 soz yapiyoruz digerleri 1doz dedi😄 bende inandim
Neyse ekolden ismail yamandan fiyat aldim 3500 ve kordon cerrahi cemal karadan fiyat aldim 3500.ismail yaman daha iyi geldi aslinda ama korona doneminde hastaneye gitmek istemedim o yuzden daha kucuk bir poliklinik oldugu icin cemal karayi sectim.fakat oyle 3 doz 5doz diye bisey yokmus vucut kitle endeksine gore saglikli doz ayarlaniyo doktor gorusmesinde gayet net anliyosunuz buna kanip fazla para vermeyin. Botox ise yaradi yani cok mutluyum :)

5.günden merhaba.70.9 la yola devam.anladigim kadariyla yuze yapilan botox gibi oturmasi icin bir sure var.bugun dunkunden daha cok tikaniyorum.normalde ilk 3 gun sivi beslenme.ama dun yemek yaparken dayanamadim tabiki kofte attim agzima.o bir kofteyle tas yemis gibi gezdim saatlerce.amaca uygun calisiyo yani az yiyip uzun saatler sindiremiyosun.beyin acligina yapcak bisey yok tabi hala gozum cikolata cipste 😋

1.haftamdan merhaba.hic ama hiiic istahim yok.aksam oldu anca 1 bardak kefir biraz kombucha ve yesil cay ictim.1 kofte yedim midem bulandi cikardim...super gidiyo yani.keske 70i gecmeden 66 da filanken yaptirsaymisim.emin olamadim bosuna vakit kaybettkm

3.haftamdan merhaba🙋‍♀️ artik arada bir cay iciyorum kefir iciyorum yemek yemeyi biraktim😂 ahh ahhh daha once yapmaliydimm hep tokum ya harika bisey.4 ayin her gununden faydalanmaliyim.benim gibi kararsizsaniz kararsiz kalmayin yaptirin gitsin

Merhaba,pazartesi gunu bu gidişata dur deyip mide botoxu yaptirdim.bununla ilgili cok az ve yetersiz paylasim oldugu icin gun gun bilgi paylasmak istedim.hem belki katilanlarda olur.
Ilk gun zaten nasil gecti anlamadim.toplam 1 saat kaldim hastanede ama diyetisyenle ne konustugumu parca parca hatirliyorum :) anestesizen kafam 1 milyondu. Bu kadar para verdim bosa gitmesin diye ilk gun bisey icmedim zaten pazartesiyi eliyorum o yuzden.
2.gun sabah yarim litre suyla basladim sonra listemdeki sivilari gun icinde tukettim ve kaju atistirdim 🙈🙈o olmadi hic. Aksamda tatli yemek istiyorum diye gezine gezine uyudum.
Bugun 3.gun sabah suyumu yesil cayimi ve verdikleri ozel mamayi ictim.bugun ac uyanmadim ve dun aksamda farkettigim gibi evet acim yada beynim ac ama kesinlikle midem kazinmiyo.su ana kadar coktan diyeti bozmus olurdum ama iste o diyetib ozdurcak mide kazinmasini kesinlikle hissetmiyorum. Kesinlikle daha enerjigim ve zindehissediyorum. Bugun lessliyede baslamayi umuyorum .simdilik durum bu
Merhaba. Nerde yaptırdınız mide botoksu acaba? Kaça yaptırdınız?

3.haftamdan merhaba🙋‍♀️ artik arada bir cay iciyorum kefir iciyorum yemek yemeyi biraktim😂 ahh ahhh daha once yapmaliydimm hep tokum ya harika bisey.4 ayin her gununden faydalanmaliyim.benim gibi kararsizsaniz kararsiz kalmayin yaptirin gitsin
Ben de istiyorum inşallah. Bütçem çok uygun değil. En uygununu arıyorum. Kaç kilo verdiniz? Sıkıntı oldu mu?

bende yaptırmak istiyorum.lütfen bilgileri paylaşmayı sürdürün buna çok ihtiyacım var.

operasyon sonucumu yazabilirim ama işlemin sonucunu görmek için biraz erken :) 6 ayda vaad edilen kiloyu verip vereediğimi göreceğiz ve tabiki istenen diyete uymam gerekiyorki olumlu sonuçlansın

bugün botoksumu oldum ağrı sızı yok sadece gaz sancısı gibi kramp var karnımın üstünde oda dün gene en son saat 9 da yemek yedim daha yemedim şuan saat 16:00 sadece 1 kase tavuksuyu içtim akşama kadar su içeceğim
1 hafta sıvı diyetim devam edecekmiş

Back