- 12 Şubat 2009
- 100
- 28
- 45
Hayatımda olduğum en yüksek kilodan herkese merhaba!
sizlerle 2 gün sonra olacağım mide botoksu işlemimi fotolu paylaşımlarla deneyimlerini paylaşacağım
9 ay önce annemi aniden beyin kanamasından kaybetmemle birlikte bu süre zarfında malesef 20 kg aldım
nasıl oldu anlayamadım ama yedim evet elimden yiyecek hiç düşmedi ve şuan çok mutsuzum
internette kısa zamanda etkili şekilde nasıl kilo vereceğimi araştırırken mide balonu ve mide botoksuyla tanıştım
instagramda bir kaç sayfaya dm atarak fiyatlarını öğrendim benim için en ucuzu değil en güvenilir ve kaliteli bir yer olması önemliydi
Bakırköy ethica ile görüştüm 3.900 tl fiyat verdi
Şişli de Salim Balın ile görüştüm 5000 TL fiyat verdi
Dr ali Saraç 5000 Tl fiyat verdi ama İzmirdeymiş olmadı
Salim Balın da karar kıldım gittim görüştüm botoksta anlaştık nakit indirimide yaptı 250 TL (balonun bana uygun olmayacağını düşündü)
bir sürü tahlil istedi aşağıya yazacağım
devlet hastanesinde yaptırmak zorunda kaldım tahlilleri çünkü özelde 1200 tl istendi
bu post altında 6 ay boyunca her ay fotolu güncel durum paylaşımı yapacağım
hedefim 15 Kg sonrasında diyetime devam edersem 20 kg a kadar çıkabilecekmişim :)
yorumlara ve sorulara açığım
◦ Hemogram
◦ Alt
◦ Ast
◦ Ürik asit
◦ Magnezyum
◦ Selenyum
◦ Çinko
◦ Üre
◦ Kreatinin
◦ Sodyum
◦ Potasyum
◦ Kalsiyum
◦ Klorür
◦ Fosfor
◦ Bakır
◦ Ferritin
◦ Vitamin b12
◦ Tsh
◦ Serbest t3
◦ Serbest t4
◦ Anti tpo
◦ Demir
◦ Akş
◦ Folik asit
◦ İnsülin
◦ Albümin
◦ Kolesterol
◦ Hdl
◦ Trigliserid
◦ Vitamin d
◦ Ldh
◦ Ggt
◦ İdrarda spot iyot
◦ Demir bağlama
◦ Gaitada zonulin
sizlerle 2 gün sonra olacağım mide botoksu işlemimi fotolu paylaşımlarla deneyimlerini paylaşacağım
9 ay önce annemi aniden beyin kanamasından kaybetmemle birlikte bu süre zarfında malesef 20 kg aldım
nasıl oldu anlayamadım ama yedim evet elimden yiyecek hiç düşmedi ve şuan çok mutsuzum
internette kısa zamanda etkili şekilde nasıl kilo vereceğimi araştırırken mide balonu ve mide botoksuyla tanıştım
instagramda bir kaç sayfaya dm atarak fiyatlarını öğrendim benim için en ucuzu değil en güvenilir ve kaliteli bir yer olması önemliydi
Bakırköy ethica ile görüştüm 3.900 tl fiyat verdi
Şişli de Salim Balın ile görüştüm 5000 TL fiyat verdi
Dr ali Saraç 5000 Tl fiyat verdi ama İzmirdeymiş olmadı
Salim Balın da karar kıldım gittim görüştüm botoksta anlaştık nakit indirimide yaptı 250 TL (balonun bana uygun olmayacağını düşündü)
bir sürü tahlil istedi aşağıya yazacağım
devlet hastanesinde yaptırmak zorunda kaldım tahlilleri çünkü özelde 1200 tl istendi
bu post altında 6 ay boyunca her ay fotolu güncel durum paylaşımı yapacağım
hedefim 15 Kg sonrasında diyetime devam edersem 20 kg a kadar çıkabilecekmişim :)
yorumlara ve sorulara açığım
◦ Hemogram
◦ Alt
◦ Ast
◦ Ürik asit
◦ Magnezyum
◦ Selenyum
◦ Çinko
◦ Üre
◦ Kreatinin
◦ Sodyum
◦ Potasyum