İnsallah cnm cok sağol güzel yorumların destek veren tavrın içinBen serumla rahatladim icine ilac katinca kramplar azalmisti. Insallah istedigimiz kg ya ineriz
Herkese hayırlı olsun,sanırım bende taktırcam artık.İnsallah cnm cok sağol güzel yorumların destek veren tavrın için
Herkese hayırlı olsun,sanırım bende taktırcam artık.
Sizin olumlu yönde yorumları gördükçe iyice hevesleniyorum.
Herkese mutlu ve umutlu günler
İnsallah cnm cok sağol güzel yorumların destek veren tavrın için
Bu sabah 88'dim... 2 günde 2.5 kilo
Bu kadar hızlı gitmesi normal mi? Yatmaktan ,halsizlikten her yerim agridi
Valla benim biraz moralim bozuk.ne durumdasınız hanımlar tartıldınız mı son kilo durumlarınız nedir?
Mide balonu mu kaldı derken? Balon gayet aktif kullanılan bir yöntem,siz kelepçe ile karistirdiniz herhalde!!!Mide balonu mu kaldı artık yaama 85 kilosunuz diye heralde çünkü kilonuz bu kadar azken mide küçültme.yapmıyorlar
Karıştırmadım gayet iyi biliyorum merak etmeyin bolca ünlem koyunca ne oluyorMide balonu mu kaldı derken? Balon gayet aktif kullanılan bir yöntem,siz kelepçe ile karistirdiniz herhalde!!!
Sizi ilgilendirmeyen bi konuya sazanlama atlayip ameliyat olmuş birine geçmisolsun demek yerine demoralize etme nezaketsizliginizin farkina belki varirsiniz umuduyla koymustum amaKarıştırmadım gayet iyi biliyorum merak etmeyin bolca ünlem koyunca ne oluyor
Valla benim biraz moralim bozuk.
bi gün patateshasladim yarim da yumurta yedim hemen 1 kg geri almışım.
Korkudan çorba, yoğurt,hoşaf dışında bir şey tuketmez oldum.
Bi de iştahım aynen eskisi gibi devamkendimi tutuyorum surekli.
E tutacaksam balonun işi ne anlamadim...
3 kilo vermiştim,simdi 1'ini geri almisim
merhaba. Ben 4 ay önce taktirdim.hicbir faydasini görmedim. Olan parama oldu. 1 hafta cektigim sikintilarda cabasi. Beni dinlersen sakin yapma.merhaba
Ben mide balonu taktırmayı düşünüyorum ama bu süreci geçirenlerden bilgi almak istiyorum .
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhaba. Ben 4 ay önce taktirdim.hicbir faydasini görmedim. Olan parama oldu. 1 hafta cektigim sikintilarda cabasi. Beni dinlersen sakin yapma.
Merhaba. Ben pazartesi günü Prof. Dr Taner Yiğit'e taktırdım. Aslında tüp mide istedim ama vke uymadığı için balon önerdi. Takılırken hiç anlamadım, takıldıktan sonra 2 gün kışlalarım oldu, mide yabancı cismi algıladığı için normalmiş. Üçüncü gün de yanma şeklinde oldu ve şuan çok iyi hissediyorum. -2 kilo gözüküyor. Süreç boyunca tekrar bilgilendiririm.merhaba
Ben mide balonu taktırmayı düşünüyorum ama bu süreci geçirenlerden bilgi almak istiyorum .
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?